8 lihtsat nippi, kuidas end juba täna õnnelikumana tunda

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Young woman in light summer clothes with a eco bag of vegetables, greens and reusable water bottle.  Sustainable lifestyle. Eco friendly concept.
Young woman in light summer clothes with a eco bag of vegetables, greens and reusable water bottle. Sustainable lifestyle. Eco friendly concept. Foto: Shutterstock

«Kuidas saada õnnelikuks?» on üks levinumaid küsimusi, millele inimesed sihikindlalt vastust otsivad. Mõned usuvad, et saavad õnnelikuks, kui võidavad loteriiga suurema summa või leiavad enda hingesugulase. Tegelikkuses on õnn meile lähemal, kui võiks arvata. Alt leiad 8 nippi, mille abil end juba täna rõõmsamalt tunda!

Sisendame endale pidevalt, et oleme õnnelikumad, kui teenime rohkem raha, kolime teise linna või siis, kui reede ükskord kätte jõuab. Tegelikult pole sisemine õnn ja rahulolu seotud hetke tingimustega, vaid miski, mida on võimalik õppida. Õnn ei saabu sel hetkel, kui leiad oma unistuste töö, suhte või elukoha. See on oskus, mida tuleb endas pidevalt arendada, selleks et midagi muutuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles