TÄIELIK EBAÕNN Naine näitab ripsmekoolutaja valesti kasutamise kohutavaid tagajärgi

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmised TikToki videost / Elu24 kollaaž

Ripsmekarvadest ilmajäämine on tõenäoliselt iga naise õudusunenägu. Paraku just nii juhtus ühe tiktokkeriga, kes end sättides liigselt kiirustas.

Naine, kes on TikTokis tuntud kui @roomeyroo, jagab oma kohutavat kogemust ripsmekoolutajaga, et teised oleksid võimalikust ohust paremini teadlikud.

«See on põhjus, miks ei tohiks kunagi jumestusega kiirustada... Ma ei suuda,» hoiatab naine teisi. «Parem oleks, et need tagasi kasvavad!! Ja see valu. Palun aidake mind,» anub ta videole lisatud pealkirjas.

Praeguseks hetkeks on videot vaadatud enam kui 2,9 miljonit korda, see on kogunud pea 360 000 meeldimist ja 15 000 kommentaari.

@toomuchroome

They better grow back!! The pain ? Someone please help me! ???‍♀️ advice welcome! ❤️ ##relatable ##makeup ##ohno ##eye ##comedy ##fyp ##foryoupage ##ouch

♬ Oh No - Kreepa

Vaatajad leiavad, et põhjus ei peitunud niivõrd kiirustamises, vaid hoopis selles, et tiktokker tegi asju vales järjekorras.

«Sa peaksid koolutama ripsmeid enne nende värvimist!» kommenteeris üks. «Ära mitte iial kooluta värvitud ripsmeid!» lisas järgmine. «Sellepärast ma koolutajat ei kasutagi,» märkis kolmas.

Oli ka neid, kes jagasid naise valu ja suutsid teda veidi lohutada.

«Mul on sama asi juhtunud. Need kasvavad tagasi. Aeglaselt, aga kasvavad,» rahustas üks. «Kasuta ripsmeseerumit, see aitab neil kiiremini taastuda,» soovitas teine. «Need kasvavad tagasi, aga nii kaua võid ju kasutada kunstripsmeid,» lisas kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles