Nõid Ingrid elu õppetundidest: oled sa õppinud alasti olema?

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Raido Liiksmann

Mõned päevad tagasi, ühe huvitava konfliktse olukorra sees olles mõistsin järsku, mida teha. See selguse ehk ahhaa-moment annab tunnistust sellest, et õppetund on selgeks saadud, nüüd edasi siit on vaid praktika.

Mida ma siis õppisin? Ma õppisin alasti olemist. Aii, ulakas, mitte füüsiliselt alasti olemist. Ma mõtlen ikkagi emotsionaalses mõttes alasti olemist. Naljakas, et sa kohe esimese asjana mõtlesid seksist. Ei, seks on tore ja soovitatav on seksi ajal muidugi ka alasti olla. Kui need just mingid nöörid ja vööd või muu taoline pole… Okei, natuke mööda kaldun teemast. Khm, mida ma tegelikult öelda tahtsin, on see, et harjutada tuleks läbipaistvust. Tuleks lasta kõigel, mida kogeme, voolata otse läbi meie emotsionaalse, füüsilise ja mõttekeha.

Selliselt elades ei teki meil mitte ainult sügav usaldus elu vastu, vaid ka julgus olla nähtav. Näiteks: põhiline viga, mida inimesed konfliktses olukorras teevad, on see, et nad hakkavad teineteisele karjuma valusaid asju. Oma hirme. «Sa oled ebausaldusväärne kretiin, ma vihkan sind!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles