Gwyneth Paltrow müüb vibraatoreid ja fännid on vihased

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Filmistaarid vürtsitavad meie argipäevi tihtipeale skandaalidega.  Edumeelsemad pühenduvad maailma parandamisele ja panustavad tervishoiu- ja haridussüsteemi edendamisesse ning vaesuse vähendamisse.  Seksuaalse tervise edendamise propageerimisest on staarid eemale hoidnud kui tulest.  

Seks on teema, mis jagab fännid kaheks: need kes vihastavad ning asuvad agaralt sotsiaalmeedias ründama ning need, kes aplodeerivad ja elavad kaasa. Just niisuguse risttule vahele on sattunud auhinnatud filmistaar, ettevõtja ja kirjanik Gwyneth Paltrow.

Oma kehast paljastavate piltide jagamist meedias peetakse seksikaks.  Fännid ootavad oma iidolitelt, et nad lahkaksid avalikult oma eraelu telgitaguseid, oleksid stiili ikoonid ning seisaksid rõhutute eest.  Sellega fännide isu piirdub.  Seksuaalsusega seotud teemad, kui need just ei hõlma staaride isiklike negatiivseid läbielamisi, ei taha keegi kuulda.  Staar, kes võitleb magamistoa igavuse ja rutiini vastu ning ütleb otse välja, et seksuaalne heaolu on üldise tervise üks oluline alustala, otsib pahandusi.  Avalikkus ei ole veel selleks valmis, et suured eeskujud hakkavad orgasme propageerima ja veel vähem kui seda tehakse naiste seksuaalsuse võtmes.

Musta Pantri perenaine Inna tunneb siirast rõõmu, kui üldsuse arvamuse mõjutajad seisavad ka naiste heaolu eest.  Gwyneth asutas 2008. aastal välise ja sisemise heaolu online keskkonna Goop.com, kus ta oma fännide suureks rõõmuks ja pahameeleks müüb ka vibraatoreid ning tupekuule.  Turul domineerivad sekslelud on tihti üle seksualiseeritud.  Realistliku välimusega vibraatorid on eilsest päevast ja Gwyneth propageerib mainekates ajakirjades diskreetse välimusega Wand vibraatoreid, kui kaasaegse naise orgasmiparadiisi.  Tupekuulid ei ole sekslelud, vaid tervisetooted.  Need tugevdavad vaagnapõhjalihaseid ja seeläbi muudavad orgasmid naise jaoks võimsamaks.  Ent neil on ka palju muid positiivseid mõjusid: toetavad põit, leevendavad PMSi sümptomeid ja palju muud.

Foto: Must Panter

Covid-19 piirangute tõttu kodus istuvad nautlejad on agaralt Goop.com poeletid vibraatoritest tühjaks ostnud, ent avalikult rünnatakse näitlejat mürgiste kommentaaridega, selle eest, et ta julgeb naiste seksuaalsuse eest seista.  Aga igasugune skandaal toetab brändi tuntust.  Sekslelude turg rallib pea 30% kasvu rütmis ja Wand vibraatoreid tootev Le-Wand on indikeerinud 300% müügikasvu. Justnimelt diskreetsed vibraatorid, mis öökapile ununedes ei tekita külaliste seas piinlikke pilke ja punastama panevaid küsimusi, on suuresti sekslelude turu kasvujõud.

Foto: Must Panter

Naise seksuaalne iha on keeruline ja mitmetahuline.  Noored naised elavad ootuses, et seksiisu on midagi, mis ise tärkab.  Tegelikkuses on spontaanse kireleegiga õnnistatud ainult ca 15% naistest.  Ülejäänud tunnevad iha, kui miski väline mõjutegur viib nende mõtted seksile, seda nimetatakse reaktiivseks ihaks.  Püsisuhtes naiste libiido tase on mõjutatav nende emotsionaalsest sidemest oma partneriga, nurgelise läbisaamise korral on seks esimene asi, mis magamistoast välja kolib.  Mõnulelude nägemine ja teadmine, et nad on magamistoas ootel, mõjub naise libiidole nagu väetis taimedele.  Suhtest kaob palju pingeid ja tabusid, kui veel mees oma kallimale tema esimese sekslelu koju viib.

Leia endale ja kallimale vallatud sekslelud Musta Pantri e-poest. Saadame tellimused kiirelt ja diskreetselt pakituna.

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Copy
Tagasi üles