Kohtinguekspert meestele: üksikemad olgu ainult meelelahutuslikuks kasutamiseks

Naine
Copy
Kohtinguekspert meestele: üksikemad olgu ainult meelelahutuslikuks kasutamiseks.
Kohtinguekspert meestele: üksikemad olgu ainult meelelahutuslikuks kasutamiseks. Foto: Kuvatõmmis videost.

Isehakanud kohtinguekspert nimetas TikTokki postitatud videos rea põhjuseid, miks vallalised mehed ei tohiks üksikemadega tõsisesse suhtesse astuda. Netirahvas ei olnud sellisest sõnavõtust just üleliia vaimustuses.

TikToki lehele @Realtalkmiami postitatud videos toob «kohtinguekspert» esile kolm põhjust, miks mehed ei peaks üksikemadega tõsiseid plaane hauduma. Loetelu alustab ta nii: «Kutid, te ei tule kunagi esikohale, lapsed on alati esikohal. See on okei, sest nii see peabki olema, kuid arvestage, et olete alati teisejärguline.»

Teiseks põhjuseks toob ta välja asjaolu, et kuna lapsed pole mehe enda omad, ei saa ta neid ka korrale kutsuda. «Kui te lahku lähete, siis jääte neist ilma, sest teil pole neile mingit õigust,» lisab ta ning hoiatab: «Ja viimaks peaksite siis kulutama raha laste peale, kes on teise mehe vastutus.»

«See on satiir, eks? Ütle mulle, et see on satiir. Ei saa ju olla mehi, kes päriselt niimoodi mõtlevad?»

Muidugi on tal kõikidele meestele video lõpus ka üks «soe» soovitus: «Kutid, üksikemad olgu ainult meelelahutuseks. Kaitske ennast ja oma rahakotti. Rahu.»

Inimesed olid nõuannetest hämmingus, kui mitte päris kõik ei võtnud need sõnatuks. «Üksikemana kasutan võimalust öelda... See on okei, vennike, me poistega ei mängi!» kirjutas üks.

«Ainult meelelahutuseks? See on rämps. Kui räägite niimoodi avalikul platvormil, siis ma ei taha mõeldagi, mida te eraviisiliselt teete,» kirjutas teine.

Üks vaataja ei suutnud oma kõrvu uskudagi: «See on satiir, eks? Ütle mulle, et see on satiir. Ei saa ju olla mehi, kes päriselt niimoodi mõtlevad?»

Ka varem väga vastuolulisi soovitusi jaganud väidetava suhteeksperdi TikToki konto on tänaseks kustutatud, kuid videot näeb SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles