Suhteguru jagab, miks ta pärast oma unelmate mehe leidmist üksinda jäi

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy

Austraaliast pärit suhteguru Jane Hocking unistas aastaid mehest, kes oleks nägus, lahke ja edukas. Viimaks õnn naeratas naisterahvale ja ta leidiski enda kõrvale mehe, kellest oli fantaseerinud. Ometi pidi naine mingil põhjusel unelmate mehest loobuma...

Viimased 36 aastat on Sydney'st pärit naisterahvas unistanud abielust nägusa mehega. Ta plaanis ülikooli minna, hakata seejärel endale karjääri ehitama ja leida mehe, kellega perekond luua. «Üritasin unelmate meest pidevalt oma ellu manifesteerida ja kujutasin teda oma mõtteis selgelt ette. Lõpuks suutsingi mingil moel sellise mehe otsa koperdada,» räägib Jane Hocking.

«Meie esimene kohting oli fantastiline ning sellele järgnes peagi teine vahva kohting. Seejärel läksime kohvi jooma ja järgmisel korral kohtus ta juba minu sõpradega,» meenutab suhtespetsialist. Mehes oli kõik, millest Jane unistas. Ta oli sihikindel, edukas, kena välimusega, intelligentne ning suurepärane suhtleja. «Pärast esimest deiti küsis ta, kuidas me edasi teeme - kas ta ootab kolm päeva enne kui minuga ühendust võtab või käitume nagu normaalsed inimesed,» muheleb Jane, «Mõtlesin, et lõpuks ometi olen leidnud kellegi, kes pole huvitatud mingitest lapsikutest mängudest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles