Nõuandeid kurvikatele kaunitaridele: kuidas kanda teksaseid

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Ümarama kehaga naised võivad arvata, et liibuvad teksa polegi neile. Tegelikult ei tasu liibuvaid ehk skinny-lõikega teksaseid sugugi karta.

Cosmopolitan.co.uk pani kirja paar nõuannet, millest on kindlasti kasu ümarama kehaga naistele, kes tahaks teksapükse kanda.

  • Seo triiksärk ümber puusade

Kui su keha on ümar ehk õunakujuline, siis tõenäoliselt pole sa oma vöökohaga kuigi rahul ja eelistaksid seda varjata. Ent mõistlik oleks vöökoht selgelt defineerida vöö või miks mitte mõne triiksärgi abil, mille saab ümber puusade siduda. 

  • Eelista kõrge pihaosaga pükse ja kanna kontsi

Kui oled oma vöökohaga rahul ja leiad, et see näeb hea välja, siis julge seda ka teistele näidata. Kanna triiksärke ja T-särke pükste sees, et vöökoht paremini esile tõuseks. Kanna ka kontsakingi, et jalad oleksid pikemad ja figuur sirgem.

  • Mängi kihtide ja aksessuaaridega

Kanna laiemaid ja vabama lõikega jakke ning kampsuneid, mis langeksid vabalt puusadele. Sobita jaki juurde mõni pikem kaelaehe, et tõmmata tähelepanu oma vöökohale ja loo erinevate rõivakihtidega kurvid kohtadesse, kus neid muidu pole.

  • Ära pelga rebitud teksaseid ja mustreid

Ära pelga teksaseid, mis on näiteks põlvede kohalt katki rebitud. Sobita ühevärvilised teksaseid kokku erinevate mustritega, mis tõmbaks tähelepanu su ülakehale.

  • Julge paljastada

Rõhuta oma ilusat ja saledat vöökohta ning paljasta julgelt natuke kõhtu. Naba paljastavad pluusid sobivad kenasti liivakellafiguuriga, samas kui pikk ja avatud jakk muudab puusad saledamaks ning täiendab kogu riietust.

Peamine on aga see, et sa kannaksid seda, mis on sinu jaoks mugav ja mis istub hästi. Enesekindluses peitub tõeline võlu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles