PEA PÜSTI ⟩ Just need on põhjused, miks tasus suhe ära lõpetada

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Lahkuminek on elu üks valusamaid kogemusi. Aga samas on tegemist ka võimalusega kasvada ja areneda.

Wisdom Pills on reastanud viis viisi, kuidas vaadata lahkuminekule kui millelegi vajalikule ja ilusale.

Loe ka: Kuidas lahkuminekuga toime tulla?

  1. Teie lahkuminekul oli põhjus. See tõesti ongi nii lihtne, nii et tunne parem kergendust, et said sellega praegu ühele poole. Ükskõik kui palju te oleks vaeva näinud või ükskõik kui armunud te kunagi olite, kui see pidi lõppema, siis see pidi lõppema.
  2. Sa oled nüüd iseenda parim versioon. Kahtlemata oled sa inimesena kasvanud ja arenenud ning see toimub ka sellest lahkuminekust ülesaamise käigus. Suhete lõppemised õpetavad sulle elu kohta täpselt samamoodi nagu suhted seda teevad. Samuti võid sa üllatuda, kui tugev sa tegelikult oled.
  3. Sul on rohkem aega. See võib tunduda klišeena, aga lõppeks on iga suhe ju kompromisside kunst. Nüüd ei pea sa selle pärast muretsema – sul on oma tuba, oma luba, oma aeg ja oma vabadus. Naudi võimalust, mis sulle on antud: elada üksinda ja iseendale!
  4. Sa kohtud kellegi uuega. Pole olemas sellist asja nagu «see õige». Maailm on suur ja lai, täis toredaid inimesi. Kui sa hakkad uuesti kohtamas käima, näed sa õige pea, et ettemääratust pole olemas ning suhted ja inimesed satuvad meie eludesse õnnelike juhuste tõttu.
  5. Sa ei muretse, vaid oled õnnelik. Mäletad kõiki neid tülisid, mis kestsid päevi, mis ei lasknud sul magada, imesid su energiast tühjaks ja viisid naeratuse näolt? Mäletad seda ebakindlust ja hirmu, sest koguaeg oli miski õhus, midagi oli valesti? Nüüd on see läbi ja möödas! Sa ei olnud õnnelik ning nüüd lõpuks on sul taas võimalus olla õnnelik. Ära lase seda käest!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles