DERMATOLOOGID HOIATAVAD 5 populaarset ilutoodet, mida sa kindlasti kasutama ei peaks

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Naine kangasmaskiga.
Naine kangasmaskiga. Foto: Pexels

Pole kahtlustki, et nahahoolduse maailm võib äärmiselt segadusttekitav olla. Tooted, mida ühel päeval kiidetakse, võivad järgmisel päeval täieliku põlu all olla. Infot on liikvel palju ning alati ei tea, mida tasub uskuda.

Isegi kui tegemist on nahahoolduse kohta palju lugenud inimesega, siis ei pruugi enese infotulvast läbi närimine olla kuigi kerge, lisaks saabuvad pea igapäevaselt poelettidele ka uued tooted ja toimeained. Seega tasub interneti, sotsiaalmeedia ja sõbrannade asemel kuulda võtta just kogenud nahaarstide, kirurgide ja kosmeetikute sõnu, sest need inimesed töötavad nahaga päevast-päeva.

Enamikel nahaekspertidel on kindlasti välja kujunenud oma lemmiktooted, mida nad ka klientidele soovitavad ja need võivad erineda, siis ometi on mõned sellised tooted, mida eksperdid lausa ühest suust paluvad inimestel vältida. Kuigi mõnigi neist toodetest võib ka sinu koduses iluarsenalis olla, siis loe edasi, et teada saada, miks ka mõned väga levinud nahahooldustooted sulle ja su nahale hoopis kahjulikud on!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles