Ekspert avaldab liigutuse, mida mehed magamistoas meelsasti harrastavad hoolimata sellest, et naised seda jälestavad

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Seksieksperdi hinnangul muutuvad mehed vahel voodis liiga enesekindlaks ja unustavad naiste vajadustega arvestada. Tema sõnul on üks meestel magamistoas üks lemmiktegevus, mis naistele sugugi ei meeldi. Saa teada, millisest liigutusest käib jutt!

Mõni mees arutab enne naisega läbi, kui voodis midagi uut katsetama hakkab, kuid enamik läheb lihtsalt vooluga kaasa eeldades, et küllap on südamedaam tema oskustest vaimustuses. Kuigi enesekindlus mõjub atraktiivsena, tuleks siiski partneriga arutada, mis talle meeldib ja mis mitte. Seksispetsialist Nadia Bokody väidab väljaandele Dailystar, et on avastanud ühe kindla liigutuse, mida mehed voodis meelsasti teevad, kuigi see pole naiste jaoks sugugi mõnus.

Seksiekspert lähtub selgituste jagamisel iseenda varasematest kogemustest. «Mul oli kunagi noormees, kes hoidis seksi ajal mu kaelast kinni,» räägib Nadia, «Loomulikult mitte sellepärast, et mulle tahtlikult haiget teha. Ta tuli selle idee peale pornot vaadates ja eeldas, et naudin seda.» Naise jaoks oli tegu ootamatu liigutusega. «Mees võiks enne vahekorda ikka uurida, kas oleksin sellisest asjast huvitatud,» ütleb Nadia.

Ekspert toob välja selle, et mehed ei julge naistega seksiteemadel rääkida, kuna nad eeldavad, et mehed peaksid juba kõike oskama ja teadma. Nadia sõnul ei pea see päris kindlasti nii olema ja suhe muutub kordades intiimsemaks, kui partnerid oma muresid ja ihasid omavahel jagavad. Paraku pole seksi ajal kaelast kinni haaramine üks neist elamustest, mida naisterahvas linade vahel kogeda tahab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles