Henrik Normann: abielu aitab vaid pangalaenu saada!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Showmees Hendrik Normann
Showmees Hendrik Normann Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Näitleja Henrik Normann (40) ütles ajakirjale Naised, et kooselu on täpselt sama asi, mis abielu - viimane on lihtsalt koos elamise seaduslikuks vormistamine, mis aitab ka pangalaenu paremini kätte saada.

Henrik märkis, et väide, justkui abielu peaks olema igavene, paneb enamiku Eesti inimesi tõenäoliselt muigama. «See on minu arvates puhtalt eestlaste teema, mis on esile kerkinud sellest, et meil on ju kõiges tohutu vabadus. Meil on kõige suurem pressivabadus ja üldse igasugune vabadus... suhtevabadus näiteks, seega ilmselt ei pea abielu olema igavene.»

Henriku sõnul tuleb lihtsalt mõista, et abielu ei ole püha lehm ega saa seda eestlastele ka lähiajal olema. «Mehed võtavad uusi naisi ja naised leiavad endale õige mehe pärast kümneaastast abielu, aga see on lihtsalt hetkeseis.» 

Kuid kui abielu ei ole igavene, mis siin maailmas siis üldse igavene on? «Näidendis, mida me praegu Kadriga (Adamsoniga - toim.) mängime, on üks väga hea fraas, see kõlab umbes nii: elu pole midagi muud kui meeleheide, raev ja lootusetu teekond surma poole,» vastas Henrik, lisades, et tema arvates on see üks väheseid vankumatuid tõdesid üldse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles