FOTOÕPETUS Arst annab konkreetse juhise, tänu millele on maskist ka päriselt kasu

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Ühekordne kirurgiline mask, mis peaks ette sobima kõigile, tekitab kõhnema näokujuga inimestel kandes põskede kohale ebameeldivad nn. õhuavad.
Ühekordne kirurgiline mask, mis peaks ette sobima kõigile, tekitab kõhnema näokujuga inimestel kandes põskede kohale ebameeldivad nn. õhuavad. Foto: Remo Tõnismäe

Koroonaviirus lokkab Eestis jätkuvalt väga aktiivselt. Üks mitmetest olulistest meetoditest, mille abil selle levikut piirata saab, on maski kandmine. Selle abil kaitsed teisi enda poolt välja hingatavate võimalike haigustekitajate eest.

Aga selleks, et maskikandmisest päriselt ka kasu oleks, tuleb osata seda korralikult teha. Maskist ei ole kasu ei kotipõhjas, taskus ega ka lõua otsas, ning hämmastaval kombel tuleb üle korrutada ka see, et ninagi peaks maskiga kaetud olema! Täna jagame teiega internetis ilma teinud nippi, mille abil ka tavalise, eestlastegi hulgas jätkuvalt populaarse ühekordse kirurgilise maski oma näkku palju mugavamalt ning efektiivsemalt istuma saab. Artiklist leiab nii videoklipi kui ka abistava piltjuhendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles