8 nõuannet, kui veedad vana-aastaõhtu üksinda

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Ootused aastavahetusele võivad sul olla ju omajagu suured, kuid oleme kõik kursis hetkeolukorraga. Nii võid avastada, et turvalisem on veeta vana-aastaõhtu üksinda. See aga ei tähenda, et see lihtne oleks.

Õnneks saab ka üksi olles aega täitsa toredalt veeta ning selleks, et seda õhtut nautida, ei pea olema introvert. Siin on mõned nõuanded, mida võiksid järgida, kui tahad, et su õhtu tuleks maksimaalselt mõnus.

  1. Võta seda kui õhtut iseendale. Mida sa pole ammu endale lubada saanud? Olgu selleks meditatsioon, jooga, küünlavalgusõhtu või enda poputamine näomaskide ja mullivanniga – sa pole tõenäoliselt kunagi varem uude aastasse nii lõõgastunult astunud.
  2. Võta ette filmimaraton. Ilmselt tahad südaööl üleval olla, seega on sul palju filme, mille hulgast valida. Kõik «Sõrmuste isanda» osad? Pole probleemi! «Sõprade» terve hooaeg järjest? Teeme ära! Üks asi: ära kindlasti unusta vaadata «Õhtusööki ühele». Sama protseduur, mis igal aastal...
  3. Põgene üksilduse eest mängukeskkonda. Mängukeskkonnas saad lõbutseda suurema seltskonnaga ning lisaks lahedale väljakutsele ei ole sa üksinda.
  4. Täida päevikut. Hea hetk on nüüd anda oma uusaastalubadused ja need kirja panna. Miks mitte päevikus oma aasta kokku võtta?
  5. Tee fotokollaaž. Vali möödunud aastast välja oma lemmikfotod ja meisterda neist kollaaž, soovitab Brigitte.
  6. Maga. Tegelikult – kes ütleb, et pead südaööni üleval passima. Keera varakult magama ja naudi, et ärkad 1. jaanuaril puhanu ja värskena.
  7. Korista. Mis oleks mõnusam, kui alustada uut aastat puhtusest särava korteriga!
  8. Proovi retsepti, mida oled alati tahtnud proovida. Vana-aastaõhtul on väga hea mõte teha köögis midagi keerulisemat. Kui ei taha üksi kokata, lepi sõbraga videokohtumine ja proovige koos põnevat retsepti.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles