K.A.M. - uus teaduspõhine kaalulangetamisprogramm

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selle nädala alguses tõid kaks Eesti firmat turule kolmeaastase arendustöö tulemusena valminud teaduspõhise kaalulangetamisprogrammi K.A.M.

K.A.M. ehk Keha Arengu Monitooring on alates 2009. aastast arendamisel olnud uus ja innovaatiline arvutiprogramm, mis pakub kasutaja poolt sisestatud andmete põhjal erakordselt laia ning põhjalikku analüüsi, aidates seega kaalu langetada, hoida või mõne teise püstitatud eesmärgi poole pürgida.

«K.A.M.’i on arendatud koostöös mitmete spetsialistidega - programmi psühholoogilist poolt nõustas Kehakool OÜ eestvedaja Liisi Raidaru, kes on õppinud psühholoogiat ja spetsialiseerunud toitumiskäitumisele. Toitumist puudutavat osa nõustas Atlantises peakokana töötav Henri Nõu ning treeningute osas ütles sõna sekka EOK III kutseastme treener, personaaltreener ja fitnessjuht Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubis Ivika Värton,» tutvustas Kehakooli turundusjuht Maria Vous.

«Tegemist on väga teaduspõhise ning tõsiseltvõetava programmiga, mis ei paku kiiret kaalulangetamise lahendust, vaid laiapõhjalist analüüsi, toitumis- ja treeningnõuandeid ning adekvaatset informatsiooni selle kohta, kuidas ja miks tekivad võimalikud tagasilöögid,» ütles ta.

Kaalulangetamisprogramm valmis Kukerpall OÜ ja Kehakool OÜ koostööl. Toodet saab lehelt kehakool.ee/kam tasuta proovimiseks alla tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles