Neli meigitrikki, millega annad endale hetkega jõulupeoks sobiliku välimuse

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Kuigi sel aastal tulevad jõulud teisiti kui tavaliselt, ei takista maailmas toimuv meil jõulutunnet südames kandmast ning seda koduselt tähistamast. Ning muidugi võib ennast ka kodusteks pühadeks üles lüüa.

Olgu tegemist väikese perepeoga või üle veebi kolleegidega tähistamisega – põhjust rõõmustada ja meigiga eksperimenteerida leiab kindlasti. Brigitte annab häid nippe, kuidas hetkega välimus peole sobivaks muuta.

  1. Punasega juba alt ei lähe.
    Punaste huulte ja musta silmalaineri kombinatsioon on pühadeks üks kõige klassikalisemaid kombinatsioone. Tänavu aga muudame natuke stiili ja valime laugude jaoks rooste- ja vasetoonid. Ripsmed värvi sügavmustaks, huultel aga väldi matti punast, eelista pigem läikega huuli.
  2. Sätendus.
    Kui punased huuled on sinu jaoks liig, siis vaata naturaalse nude tooni poole. Nägu rõhuta aga highlighter’iga. Ära unusta kulme välja joonistamast ning laugudele kanna sädelust.
  3. Loomulik ilu.
    Et luua «meigivaba» meik, rõhuta põsesarnu kerge bronzer’iga, jätka sama tooniga ka silmalaugudel. Ripsmed värvi pruuniks. Silma sisenurkadesse kanna kergelt helendavat tooni.
  4. Keskendu silmadele.
    See on aasta 2020 moto. Kui me peame maski kandma, eelistame me mitte kanda meigipõhja ja puudrit, see-eest keskendume aga silmameigile. Siin pole kujutlusvõimel piire! Proovi näiteks sädelust tumedate laugudega, aga nagu öeldud, võid katsetada ükskõik mida.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles