Moeaasta tipphetked 2020

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Tallinn Fashion Week 2020, Kristina Viirpalu osales üle pika ajal taas TFW-l ning andis ühe kõige imelisematest ja oodatumatest etendustest. Väga võimas elamus!
Tallinn Fashion Week 2020, Kristina Viirpalu osales üle pika ajal taas TFW-l ning andis ühe kõige imelisematest ja oodatumatest etendustest. Väga võimas elamus! Foto: Remo Tõnismäe

Mood armastab muutusi ning järske kannapöördeid. Lõppev aasta mõjus aga disainimaailmale sama laastavalt kui kõigile heade aegade äriharudele. Siiski oli lõppevas aastas säravaid hetki, mida hea sõna ja aplausiga esile tuua.

Virtuaalne Tallinn Fashion Week

Kui moepealinnades alles juukseid katkuti ja hiiglasliku masinavärgi kokkukukkumise kolinas hädaldati, siis mini-moepealinn Tallinn oli väle. Pea üleöö vormus moenädal ümber virtuaalseks sündmuseks, peakorraldaja Anu Kikas pani selle õnnestumise alla ebainimliku energiahulga ning tulemus oli imehea! Selle asemel et hinge vaakuda, murdis Eesti moekunst tavalisest disainihuviliste ringist märksa laiema auditooriumini ning naelutas ekraani ette enam kui 22 000 moehuvilist. Samaväärse mahutavusega saali Eestis teadagi ei leia ning mood pole ka spektaakel, mida kusagilt kõrgest-kaugest tagareast kõõritada – seal loeb iga detail. Virtuaalsel moenädalal sai igaüks oma kodus esireas istuda. Kirgas moeelamus paistis ning kajas kaugele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles