/nginx/o/2020/12/18/13536239t1h4167.jpg)
Kui soovid panna jõululauale midagi isetehtut ning magusat, ent piparkoogid on juba üle visanud, siis proovi valmistada järgmist loomingulist retsepti, mis kannab nime šokolaadist «puukoor».
Kui soovid panna jõululauale midagi isetehtut ning magusat, ent piparkoogid on juba üle visanud, siis proovi valmistada järgmist loomingulist retsepti, mis kannab nime šokolaadist «puukoor».
Oma nime on maiustus saanud oma välimuse järgi: pruunist või tumedast šokolaadist murtud ning kaunistatud tükikesed nimelt näevad natuke puukoore moodi välja, kuigi maitse on ilmselt (vähemalt) 100 protsenti parem.
Retsepti muudab äärmiselt loominguliseks see, et šokolaadi kaunistamiseks võid selle peale puistata enam-vähem kõike, mida sahvrist leiad või mida hing ihkab ning valmistada maius just täpselt oma maitse-eelistuste kohaselt.
Vaja läheb:
Valmistamine:
Retsept pärineb SIIT.