Tahad koju mehe lõhna? Osta küünal, mis lõhnab nagu räppar Drake

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Räppar Drake viis turule väga erilise küünla
Räppar Drake viis turule väga erilise küünla Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Aastate jooksul on paljud tuntud inimesed hiilanud oma erinevate  äriideedega, mis inimesi vahel lausa kukalt kratsima panevad. Nüüd on selle teatepulga enda kätte võtnud räppar Drake, kes töötas koostöös ettevõttega Revolve välja väga omapärased küünlad.

Nimelt on müügilettidele jõudnud erakordsed küünlad, mis lõhnavad täpselt nagu Drake ise. Suitsuse muskuse järele lõhnava küünla eest tuleb välja käia 80 dollarit, vahendab CNN.

«Suitsune muskuse lõhn on introspektiivne nagu iga seda kandev mees. See toob esile mehe ekstravertse, särava ja julge poole,» seisab lõhna kirjelduses. Küünal kannab nime Carby Musk. «Küünla lõhna muudavad siidiselt mõnusaks kombinatsioon muskuse, merevaigu, kašmiiri ja seemisnaha killukestest ning lõhnab nagu räppar Drake, sest see on just tema lemmik lõhn, mida igapäevaselt kannab,» kirjutab tootja tootekirjelduses.

Toode on praeguseks juba nii populaarne, et Revolve teatas toote läbimüügist juba mõned tunnid pärast küünalde e-poodi lisamist. Kahjuks puudub info selle kohta, kas neid küünlaid lähiajal uuesti müüki tuleb, aga hoia silmad lahti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles