VIDEO ⟩ Vaata, millised üllatused tänavustes advendikalendrites peituvad

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy

Juba ammu kehtib reegel, et advendikalendrid pole täidetud ainult väikeste magusate šokolaadiruutudega, vaid neid leiab absoluutselt igasuguse sisuga nii erinevate huvidega lastele kui ka «suurtele».

Eile, 29. novembril, oli juba esimene advent ning homme algabki kauaoodatud jõulukuu. Et kuuse alla kingituste ilmumiseni jäävat ootusaega pisutki kiirendada, tasub päevade lugemiseks appi võtta advendikalender!

Igal aastal vaatab poodides juba novembri algusest vastu üha laiem valik täiskasvanutele mõeldud advendikalendrid, mis on täidetud kõikvõimalike toodetega. Toidukaupadest figureerivad teed ja kohvid, erilised kommid või pähklid, õlled, veinid, tööstusliku poole pealt leiab meiki, parfüüme, kehahooldustooteid ning, otse loomulikult, lastele väga palju erinevaid lelusid.

Ka meie toimetuses mõtlesime, et huvitav küll milliseid põnevaid variante sel aastal pakutakse ning Kaubamaja loovutas meile lahkelt testimiseks mõned advendikalendrid. Vaata artikliga kaasas olevast videost ise, mis muljeid need meis täpselt esile kutsusid!

Kalendrid, mida avasime:

  • LAKRIDS by BÜLOW advendikalender
  • Palais des Thés, 24 days of Tea to Enjoy advendikalender
  • NYX Proffessional Makeup, Diamonds and Ice, please! advendikalender
  • KIEHL'S advendikalender
  • Playmobil advendikalender

Kui nüüd avastasid, et ka sinul endal hommehommikune sokitäide veel puudu on, siis jõuab täna õhtul kindlasti mõne ägedate üllatustega täidetud kalendri poest üles korjata. Miks? Ikka seepärast, et oma last, partnerit või miks mitte ka (vana)vanemaid sellega homme üllatada ning nende jõuluootust täis aeg pisikeste igahommikuste üllatustega selles stressirohkes maailmas natuke säravamaks muuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles