SÜSTITAV NOORUS ⟩ Kõik, mida oled kunagi Botoxi kohta teada tahtnud

Naine
Copy
Ilusüsti tegemine.
Ilusüsti tegemine. Foto: Pexels

Kõiksugused ilusüstid koguvad iga päevaga üha enam populaarsust ning paljud inimesed meie ümber on nende abi ka kasutanud - mõned salaja, teised rohkem märgatavalt. Ent kuigi tegemist on pealtnäha tavaliseks saanud asjaga, siis kui palju sa näiteks Botoxi süstidest ja nende saamisest tegelikult tead?

Esmakordselt ilusüstide maailma sukeldumine võib olla väga intensiivne, sest infot on internetis liikvel külluses. Palju erinevaid võimalusi, tulemusi, teenusepakkujaid, hindu, enne ja pärast pilte... Võtab ju silme eest kirjuks? Ometi tasub enne kellegi käte ning nõela alla minemist võimalikult palju enesele soovitava või eelseisva protseduuri kohta lugeda.

Kuigi Botoxi-süstide tegemine on üks levinumaid protseduure, mida kosmeetilised dermatoloogid ning ilukirurgid igapäevaselt läbi viivad, siis võib protseduur tavalise, eriti esmakordse patsiendi üsnagi suurde ärevusse ajada. Mis protseduuri ajal ikkagi juhtub? Millised saavad olema tulemused? Neile ja mitmetele teistele Botoxiga seotud küsimustele vastavad protseduure igapäevaselt läbi viivad arstid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles