Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

5 toitu, mis organismis põletikku tekitavad

Copy
Milliseid toiduaineid tuleks vältida?
Milliseid toiduaineid tuleks vältida? Foto: Robert Nagy from Pexels

Toit ja selle koostis võib tekitada meis väga palju segadust. Kas tõesti peaks iga hinna eest gluteeni vältima? Või kahe suupoolega avokaadot pistma? Üks on igatahes kindel - mitte keegi ei soovi, et tema keha põletikus oleks.

Paljude inimeste jaoks algab põletikuliste protsesside vältimine justnimelt toidust, mida sööd. Kuigi erinevaid taktikaid on palju, siis üks parimaid seisneb ikkagi selles, et sa lihtsalt sööd vähem neid toite, mis su kehas põletikku esile kutsuvad. Nüüd jagab toitumisteadlane oma soovitusi, milliseid toite sellest lähtudes oma menüüs vähendada tuleks.

Märksõnad

Tagasi üles