NAISED, AE-AE ⟩ Kohtingurakendustes pettunud mees pani end armastuse leidmiseks müüki

Naine
Copy
Alan Clayton.
Alan Clayton. Foto: Alan Clayton/SWNS/Scanpix

Briti mees, kel ei õnnestunud kohtingurakenduste kaudu armastust leida, pakub end naistele nüüd Facebooki müügiportaalis Marketplace.

Inglismaalt Ketteringist pärit 30-aastane Alan Clayton pakub end Facebooki müügikeskkonnas, kuid raha mees enda eest siiski ei küsi. Kirjelduses on märgitud, et tegemist «tasuta» ning «kasutatud, heas seisukorras» kaubaga.

«Olen proovinud tavapäraseid rakendusi nagu Tinder ja Plenty of Fish, kuid seal polnud mul õnne. Seejärel mõtlesin proovida e-Harmony veebilehte, kuid registreeruma hakates mõistsin, et tegelikult võin ennast ju ise välja reklaamida,» ütles Clayton SWNS'ile.

Sellest ajast alates kui Clayton oma näo müügiportaali üles riputas on tema postitust jagatud tuhandeid kordi ning mehe postkast on sõnumitest pungil. «Müügikuulutuse tegemise päeval olin poole ööni üleval ja lugesin sõnumeid, mida kaasaelavad inimesed saatsid. Mõned naised on näidanud minu vastu teatavat huvi üles, kuid midagi tõsisemat ei ole veel arenenud,» selgitas Clayton, kes on endiselt lootusrikas. «Inimeste arvates nõuab see suurt julgust end niimoodi välja pakkuda, kuid minu arvates ei erineva see väga kohtingurakendustes armastuse otsimisest,» tunnistas mees.

Alan Clayton
Alan Clayton Foto: Alan Clayton / SWNS/Scanpix

Clayton, kel pole juba 11 aastat suhet olnud, soovib leida kedagi humoorikat, jutukat ja iseseisvat. Eriti tore oleks mehe sõnul, kui väljavalitule meeldiks temaga sarnaselt jalgpall, muusikalid ja vormelisõit. «Ma olen jõudnud oma elus punkti, kus kõik mu sõbrad hakkavad pere looma. See on ka üks põhjus, miks sooviksin seda sama isegi teha,» rääkis ta.

Kommenteerijad julgustavad ebatavalist kohtingumeetodit. Üks toetaja kirjutas: «Väga äge, et julgesid sellise postituse teha. Kui oled kellegi leidnud, siis palun jaga ka pilti partner käevangus.» Teine kirjutas: «Üks teist vallalistest daamidest peaks selle armsa tüübi ära napsama, häid mehi pole jalaga segada. Loodetavasti leiad armastuse peagi, Alan».

Hetkel elab Clayton koos oma vanematega, kelle sõnul on mees väga hea saak. «Ta aitab alati kõiki, olles väga abivalmis. Ükskõik, mida me temalt palume, seda ta teeb,» tõdesid nad kui ühest suust ja lisasid: «Muidugi tahame teda õnnelikuna näha. Ja olgu öeldud, et ta oskab süüa teha, koristada ning pesu pesta.»

Siit idee kõikidele vallalistele, kel pole samuti armuvallas õnne olnud. Ehk tasuks ka midagi hoopis teistsugust proovida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles