Evelyn Sepp: kõige kurnavam on töö, millel ei ole mõtet

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepal oli hea aasta
Evelyn Sepal oli hea aasta Foto: SCANPIX

Endine poliitik ja praegune kultuurikujundaja Evelyn Sepp (39) ütles ajakirjale Naised, et kõige kurnavam on töö, millel ei ole mõtet - seetõttu püüab tema vältida tegevusi tegevuse enda pärst ja formaalsusi, mis ei aita edasi.
 

Ka tunnistas naine, et ta ei võta elus üldse riski ja seepärast pole tal ka midagi karta ega kahetseda. «Teen lihtsalt asju, millesse ma usun ja mis on minu jaoks õigustatud, kuigi need võivad kõrvalseisjate jaoks julged tunduda. Keegi ei kanna meist selles elus rohkem, kui ta välja kannab.»

2011. aasta oli periood, kus Evelyn siiski riskis ja loobus poliitilisest karjäärist. Mõnes mõttes jääbta poliitikaga ikka seotuks, kuid samas oli see periood siiski eemaldumine igapäevapoliitikast.

Seda Evelyn ei ütle, mida head või halba riigikogust lahkumine talle andis, lisab sel teemal vaid napisõnaliselt: «Tean täna ainult seda, et Eesti partei- ega päevapoliitika ei vaja minu aktiivset panust. Kaunid kunstid seevastu on minu elus aga alati väga-väga tähtsal kohal olnud, isegi osa minust. Kõlan kõiges, mis ma teen inimesena, praegu palju paremini kokku kui varem.»  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles