VAATA JÄRELE ⟩ Moekuulutaja esitleb värsket sügismoodi ja kodumaa disainerite parimaid pärleid

Naine
Copy

Tartu Kaubamaja uue hooaja algust ning seekord ka 15. sünnipäeva tähistav sündmus Moekuulutaja toimub sel korral uudses formaadis. Keskuses on kolmel päeval avatud kodumaist moodi pakkuvad pop-up-poed ja meelelahutust saab nautida digitaalselt.

Esitlemisele tulevad nii Tartu Kaubamaja kaupluste värsked sügiskollektsioonid kui ka Effi disainerite parimad palad. Tartu Kaubamaja kaupluste valikust paneb parimad komplektid kokku sel sügisel kaubamärgiga Ivo Nikkolo Kuldnõelale nomineeritud Britta Laumets-Merila.

Effi disainerite erietenduse komplektid on kokku pandud Antoniuse moeetenduse produtsendi Piret Vapajeva poolt.

Kolmel päeval on Tartu Kaubamaja 1. korrusele koostöös Estonian Fashion Festivali ning Very Hardiga üles seatud hüpikpoed, mis pakuvad värskeimat kodumaist moodi ja aksessuaare nii naistele, meestele kui ka lastele. Rikkalikus valikus on näiteks Lentsiuse, Kristel Kuslapuu, Ellen Richardi, Ennose, Mariliis Niine ja paljude teiste disainerite looming.

Laupäeval, 17. oktoobril on 1. korruse aatrium lisaks kodumaisele disainile ka suurepärase muusika päralt - Telia ja Samsung toovad kuulajateni selle aasta ühe innovaatilisima muusikaprojekti DigiLaura. DigiLaura on uus ja omanäoline muusikaline kontseptsioon, mis toob Laura loomingule iseloomuliku maheda jazzi-kava publikuni digitaalsete ekraanide vahendusel. DigiLaura on aatriumis kontaktivabalt kuulamiseks laupäeval kella 10–20.

Moekuulutaja toimub 15.-17. oktoobrini Tartu Kaubamaja keskuses ning on kõigile TASUTA. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles