Kohtingutreener selgitab: 5 kummalist märki, mis viitavad, et sa meeldid mehele

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui sa otsid pingsalt vihjeid, mis annaksid märku, mida mees su vastu tunneb, siis tõttab sulle appi kohtingutreener Mathew Boggs.

Boggs ütleb, et kuigi internet on täis kõiksuguseid nõuandeid, mille abil mehe käitumist dešifreerida, siis tema meelest on need nõuanded sageli liiga ähmased või siis, vastupidi, liiga ilmselged. Ta tahab aga omalt poolt tuua välja kummalised märgid, millele ei oskakski esiti tähelepanu pöörata, kuid mis näitavad mehe huvi ometi ilmselgelt ära. «Need viis märki käivad mehe kohta, kellega sa oled deitinud ja kellega asi kisub tõsiseks – me ei räägi siin suvalistest!» rõhutab Boggs.

  1. Ta on kohmetu. Just, kohmetu! Sa võid küll mõelda, et ei taha kohmetut meest, kuid Boggs kinnitab, et kui naine mehele meeldib, siis ei saa mees sinna midagi parata, et on närvis ja pinges. «Meestena tahame me meeldida, me tahame, et töö oleks hästi tehtud, me ei taha pekki keerata. Me tahame sinu jaoks täiuslikud olla!» ütleb Boggs ja lisab, et kui mees muutub teinekord sinuga vesteldes kohmetuks, siis on asi lihtsalt selles, et on sinust nii võlutud.
  2. Ta lubab sul end mõjutada. On palju uuringuid, mis näitavad, et õnnelikud paarid suhtlevad omavahel ka teineteist mõjutades. See on üks peamisi viise, kuidas suhtes areng ja kasv toimub – te õpite üksteiselt. Niisiis, kui sa pakud mõne uue idee välja, siis kuidas ta reageerib? Kui ta on kõike nõus katsetama, on ta sinust sisse võetud
  3. Ta ei lähene sulle füüsiliselt. Kui mees tahab sinuga midagi tõsisemat, siis võtab ta asju aeglaselt. «Muidugi on siin ka nüanss, et kas ta hoiab sind sõbratsoonis või liigub partneritsooni poole,» ütleb Boggs. «Otsi tema tegudes järjepidevust. Kas ta juhib suhet edasi? Kas koosveedetud aeg progresseerub? Kas ta avab end sulle emotsionaalselt? Kas ta teeb pisikesi liigutusi, mida ei tehta sõpradega – hoiab kätt sul ümber õla, puudutab sind, hoiab käest kinni? Siis sa pole kindlasti sõbratsoonis.»
  4. Ta ei taha, et sa tema sõpradega kohtuks. «Jah, see ei tundu ka päris õige, ma tean!» ütleb Boggs, lisades, et muidugi tahame me inimesega lähedasemaks saades temaga aina sügavamaid kihte oma elust jagada. «Aga kui su mees võtab sind tõsiselt, siis pidutsemise faasist partnerlusfaasi liikudes paratamatult teatud sõprussuhted muutuvad. Mõned poissmeheaja sõbrad võivad tekitada talle piinlikkust. Ja sama kehtib perekonna kohta, kuna perekond on trikikas. Ta ei taha sind ära hirmutada.» Boggs soovitab tajuda võnkeid ning vaadata taas suhte progresseerumist. Kas ta lükkab sõpradega kohtumist edasi ja väldib ka sind (välja arvatud hilistel reedeõhtutel kui muud teha pole) või panustab ta teie suhtesse päriselt?
  5. Ta otsib tähelepanu. Boggs ütleb, et enamik inimesi käitub tähelepanu soovides kahel moel – kas pingutades üle või tõmmates tagasi. Mõlemaid käitumismustreid võib olla raske tabada. Ta toob enda näite – naistega deitides «mõõtis» ta kohtingu edukust selles, kui palju kordi suutis ta naise naerma ajada. Nii andis ta aga aina hagu alla, kuni lõpuks läks naljadega üle piiri. Boggs räägib ka ühest oma sõbrast, kelle «mõõdupuu» oli salapära ning kes teadlikult püütis endast salapärase mulje jätta, hoides infot tagasi. «See kõlab superlollakalt, aga tema enda peas tegi ta kõike seda selleks, et naist võluda,» selgitab Boggs. «Ja tasub meeles hoida, et mõlemat käitumisviisi võib olla väga lihtne valesti mõista, seega tuleb vaadata kõike suure pildi ja progressiooniga käsikäes. Sest on võimalik, et ta käitub imelikult vaid selleks, et tähelepanu saada!»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles