Moelooja Liisi Tui toob lavale vana Hollywoodi ja Itaalia filmiklassika võrgutava seksapiili

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Virtuoza by Liis Tui. Modell: Gertrud Kiisa
Virtuoza by Liis Tui. Modell: Gertrud Kiisa Foto: MARD MÄNNIMÄGI

Virtuoza by Liis Tui pole Eesti moemaastikul võõras nimi. Sel neljapäeval toimub moelooja peenelt võrgutavast seksapiilist pungil kollektsiooni virtuaalne esilinastus Sõbranna portaali vahendusel. Liis Tui loob moodi targalt soetatud ehk jätkusuutlike kangaid kasutades.

Kollektsioon on inspireeritud filmimaailma ikoonilistest kaunitaridest. Esitlusele tulevad aristokraatlikult peened, vihjavalt meelelised ja praktiliselt kantavad rõivad.

«On palju sametit, siidi ja kunstkarusnahka, millest ma ise olen meeletus vaimustuses. Kui kunstkarusnahk Itaaliast Eestisse jõudis, olin elevil nagu väike laps, käisin ja muudkui silitasin siidiselt pehmet karva,» kirjeldas moelooja esitlusele tuleva kollektsiooni tarbeks kasutatud materjali Arterile antud intervjuus.

Virtuoza by Liis Tui. Modell: Gertrud Kiisa
Virtuoza by Liis Tui. Modell: Gertrud Kiisa Foto: MARDO_MÄNNIMÄGI

«Kui peaksin kollektsioonile nime andma, siis oleks see tõenäoliselt «Film noir». Soovisin luua oma rõivastega sellist veetlevalt salapära, vana maailma hõnguga karakterit, millest sa tahaksid veel ja veel rohkem teada saada. Ma arvan, et tänapäeval on natuke liiga palju skandaali, alastust ja viimse ihurakuni enese paljastamist nii hingeliselt kui ka väliselt.»

Virtuaalset moeetendust saab jälgida 15. oktoobril kell 19 Sõbranna portaalis.

Lisaks kutsub moelooja publikut ka sügiskuldsesse vanalinna, salajasse Toompea siseõue nautima hõrku moeetendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles