VIDEO ⟩ 36 aastat abielus olnud Roza Epp Kärsinile: kui mehelt ei saa, siis aitab sahtlist midagi muud

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Neljas saatekülaline, kokana töötav ning 36 aastat abielus olnud Roza.
Neljas saatekülaline, kokana töötav ning 36 aastat abielus olnud Roza. Foto: Konstantin Sednev

Igal reedel jõuab Kanal 2 ekraanile uus osa avameelsest ning tabusid murdvast suhetest ning seksist rääkivast saatest «Mida vanemad sulle ei rääkinud». Eelmisel reedel jõudis eetrisse vast hooaja kõige kuumem episood, sest julged eestlased rääkisid kõigest sellest, millega nad oma voodielu vürtsitavad.

Musta mere äärest Abhaasiast pärit, ent 36 aastat eesti mehega abielus olnud Roza on vast üks kõige enam pärleid puistav külaline kui mitte terves saate ajaloos, siis kohe kindlasti käesolevas episoodis! Võiks ju arvata, et konservatiivsemast kultuuriruumist ning põlvkonnast pärinev naine peab seksiteemasid tabuks, ent nii see kaugeltki pole.

Roza ja Epp räägivad muuhulgas nii sellest, kuidas naine ise oma abikaasa rajalt maha võttis, kuidas ta ikkagi seksima õppis, miks tema mees litsides käima ei pea ning ka seda, mida teha, kui mehega koos «lõpuni» ei jõua. Viimasele küsimusele saad vastuse järgnevast videost. 

Loe ka: Eestlanna voodis suhtlemisest: ma tahan ju seda ORGASMI saada, siis ma pean ta viima sinna!

Et saada Roza särtsakad vastused kõigile eelnenud küsimustele ning kuulda ka teiste eestlaste lugusid oma voodielu vürtsitamisest, siis vaata episoodi ennast SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles