Tagakiusatav modell: inimesed ütlevad, et mul on otsmikul McDonald'si logo

Naine
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAYLEE MICHALSKI | MODEL (@hayleemichalski_) on

22-aastane Haylee Michalski oli pidevast kulmude kitkumisest väsinud, mistõttu otsustas ta teha moeavalduse.

Endale monokulmu ehk ükskulmu kasvatanud ja seeläbi «unikaalsema» stiili omaks võtnud modelli sõnul ahistatakse teda sotsiaalmeedias ning ta on seetõttu isegi töö kaotanud.

«Mind pilatakse välimuse tõttu sellistel sotsiaalmeediaplatvormidel nagu näiteks TikTok. Inimesed ütlevad mulle pidevalt, et kui ma monokulmu ära kitkuks, siis oleksin ilus,» sõnas Michalski Daily Mailile ja lisas: «Mõned saadavad mulle lihtsalt raseerija emotikoni.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAYLEE MICHALSKI | MODEL (@hayleemichalski_) on

Michalski otsustas naturaalsemat välimust rokkima hakata 2019. aastal, mil ta Põhja-Carolinast New Yorki kolis. 

Kitkumisest tüdinenud naine otsustas Frida Kahlo stiilis moeavalduse teha, teenides sellega New Yorgis palju komplimente. «Ma tahtsin olla üks neist, kes ei lase end sellest kõigutada, mida ühiskond arvab,» ütles Michalski väljaandele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAYLEE MICHALSKI | MODEL (@hayleemichalski_) on

Mõned kuud hiljem kolis naine tagasi kodulinna, kus märkas koheselt, et inimesed teda jõllitavad. Samuti hakkas ta saama palju viha täis kommentaare. Michalski sõnul pommitavad netitrollid teda igapäevaselt solvangutega, võrreldes teda muuhulgas McDonald'si logoga.

«Mõned ütlevad, et mul on otsmikul McDonald'si logo, teised ütlevad, et ma näen välja nagu Anthony Davise «kaksikõde». Kindlasti saan rohkem vihakommentaare kui positiivseid,» tunnistas naine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAYLEE MICHALSKI | MODEL (@hayleemichalski_) on

Naise sõnul on mõned modelliagentuurid talle just monokulmu tõttu selja keeranud. «Mulle on öeldud: monokulm ei ole ilus ja keegi ei taha mind sellepärast broneerida,» avaldas Michalski, kelle arvates on see moemaailmas valitsevat originaalsust arvestades ebaloogiline väide. 

«Minu nõuanne on teha lihtsalt seda, mis teile endale sobib. Mina tunnen enda üle uhkust, olen enesekindel ja armastan oma monokulmu,» ütles ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles