Ilusüstide kuninganna Marju Karin: eesti naine peaks olema vähem orjameelne

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Marju Karin
Marju Karin Foto: Tairo Lutter

Igal reedel jõuab Kanal2 ekraanile uus osa avameelsest ning tabusid murdvast suhetest ning seksist rääkivast saatest «Mida vanemad sulle ei rääkinud». Eelmisel reedel oli juttu sellest, mil viisil lapse saamine paari sekselu mõjutab.

Teiste hulgas istus saatekülalisena Epp Kärsini vastu toolile ka ilusüstide kuningannana tuntud Marju Karin. Naine rääkis muuhulgas sellest, kuidas ta sai emaks kõigest 15-aastaselt koos samavana koolikaaslasega ning mismoodi tal noorus sellest hoolimata elamata ei jäänud. Järgnevas klipis jagab ta televaatajatele üht nippi, mida tema oma laste puhul kasutanud on:

Niisiis soovitab Marju naistel lapse kõrvalt rohkem aega ka iseendale pühendada ning oma elu samal ajal ka nautida. «Orjameelsust võiks vähem olla,» sõnab naine kindlalt. Lisaks klipis nähtule jagab Karin oma saatelõigu jooksul mitmeid vanemlussoovitusi, räägib sellest, mil viisil ta endale 16 aastat noorema kaasa ligi meelitanud on. Intervjuud nii Marju Kariniga kui teiste saatekülalistega leiab täispikast episoodist, mida saab vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles