Meeste lood: kuidas toksiline feminiinsus suhted ära rikub (ja mida sa selle vastu teha saad)

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Enamik naisi arvab, et nendega on lihtne läbi saada. Kui vaid mehed end kokku võtaks, küll siis oleks kõik korras! Toksiline maskuliinsus paistab olevat vastus igale probleemile. Kuid alati pole süüdi mees. Ka naised kannatavad toksilise feminiinsuse all – see on mündi teine pool.

Mitte kõik naised pole sündinud loomuliku andega suhteid luua ja hoida. Keegi meist ei saabu kohtingumaailma käsiraamatuga. Mõnikord on just naine see, kes peab enda kallal vaeva nägema. Ta võib olla edev või ebaküps. Tal võib kaasas olla hea hulk pagasit möödunud suhetest. Iga probleemi, mille mees võib suhtesse tuua, võib sinna tuua ka naine. Aga ometi võib naine veeta pool oma elu, süüdistades oma probleemides mehi, sest ta näeb hea välja ja on edukas. Ta võib arvata, et on pea täiuslik ning tema vead on vaid armsad veidrused, mille tõttu peaks teda veelgi rohkem armastama – täpselt nagu on õpetanud kõik filmid, mida me vaatame.

Jessica Wildfire rääkis oma meessoost tuttavatega, et teada saada, millised on nende kokkupuuted toksiliselt feminiinsete naistega. Siin on mõned näited, millest end ära tundes võiksid endale pikemalt peeglis otsa vaadata ja ehk jõuda järeldusele, et asi polnud temas, asi oli sinus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles