Purustame müüdi: kui koged suhtes neid asju, pole kindlasti tegemist kaksikleegisuhtega

Ingrid von Wicca
Copy
Foto: Shutterstock

Üks suurimaid eksiarvamusi kaksikleekide ehk kaksikhingede suhtes on see, et viimane on raske ja ruineeriv. Ma tunnen sügavat kohustust seda ümber lükata ning selgitan seetõttu vägivaldse suhte olemust ja tunnusmärke, millest igaüks peab leidma jõu, et välja astuda enne, kui on hilja.

Vägivaldne suhe on äärmiselt ruineeriv ning vägivaldsesse suhtesse võib sattuda igaüks meist. Kui sinu partner, või sina ise, käitud all oleva tabeli järgi, on soovituslik sinu enda ja teiste nimel otsida abi. Tervenemine on võimalik ning see on väga vabastav! Ainult meie saame iseennast aidata, meie peame tegema esimese sammu iseenda tervenemise suunal. Keegi teine võib meid traumeerida, lõhkuda või katki teha, kuid vastutus meie endi tervenemise eest lasub ainult meil endil.

Kaksikhinge suhe saab ilmuda sinu ellu vaid juhul, kui oled allolevad punktid läbinud ning pööranud negatiivsetest aspektidest positiivseteks. Loomulikult on kaksikhinge suhetes rohkem tasandeid, kuid tervenemise teekond, et üldse oma kaksikhinge leida, algab, kui need alumised kõige valusamad baassümptomid on kõrvaldatud ja tervendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles