Külasta Põhjamaade suurimat muusikafestivali ja naudi hurmavaid Tallinna vaateid!

Naine
Copy
Tallinna tornid
Tallinna tornid Foto: Visit Estonia/Marko Liiva

Värske nädal toob mitmeid põnevaid üritusi nii muusika kui linnakultuuri raames. 

24. august - 29. august toimuvad üle Eestimaa järgmised üritused:

Tallinna Kammermuusika Festival

Pühapäeval alguse saanud ja kuni 29. augustini kestev XVI Tallinna Kammermuusika festival seekordseks teemaks on «Põhjala perspektiivid» põhirõhuga Skandinaavia ja Eesti heliloojate loomingul. Festivalil kantakse ette seitse temaatilist ja eriilmelist kontserti – Grande, Saagad, Hirmulood, Pühendus, Marianne Leibur Trio, Beethoven 250 ja 28. augustil toimuv festivali gala.

Piletite ja ürituse ajakava kohta leiad info siit!

Station Narva

Narvas toimub 26.-27. augustil muusika ja linnakultuuri festival Station Narva. Tänavuse festivali südameks saab Narva jõe kallas vaatega Ivangorodi ja Narva linnustele ning Narva linna sadam. Kontserdid jagunevad jõepromenaadile kujundatavale välialale, kuhu püstitatakse festivali pealava, kultuuriklubisse Ro-Ro ja ajaloolise puuvillalao hoones asuvaisse paadikuuridesse. Tähistamaks uue jahisadama avamist Narva-Jõesuus, avatakse Narva sadam väikepaatidele ja jahtidele, pakkudes külalistele ka lõbusõitu jõel.

Piletite ja ürituse ajakava kohta leiad info siit!

Corelli Music Festival «Tallinna tornid» 10!

26.-29. augustini toimuv Corelli Music Festival «Tallinna tornid» 10! ühendab iidse linna ajaloo ja eri aegade tornitipud tänapäeva loominguliste tippudega ning tutvustab linna kuulsat ja täienenud «kilukarbisiluetti» seestpoolt läbi erinevate ajastute muusika. Keskaegsed linnamüüritornid, kirikud, moodsad pilvelõhkujad – kogu Tallinn täitub vastavalt torni ajastule muusikaga, keskajast ja barokist rahvalike viiside, džässi ja nüüdismuusikani.

Piletite ja ürituse ajakava kohta leiad info siit!

Tallinn Music Week

27. augustil ehk neljapäeval alustab Tallinn Music Week – Põhja ja Balti regiooni suurim siseruumides toimuv muusikafestival, kus astub üles ligi 200 Eesti ja välismaist artisti erinevatest muusikalistest žanritest. Üle Tallinna toimuvad linnalava kontserdid, vestlussari «TMW jutud», restoranifestival «TMW maitsed» ja kaasaegse kunsti programm «TMW kunst». Festival kestab 30. augustini.

Puhka Eestis!

Allikas: Puhka Eestis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles