Oled kuival? 6 soovitust, mille abil end taas linade vahelt leida

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Mida teha, kui ammu näkanud pole?
Mida teha, kui ammu näkanud pole? Foto: Pexels

Kui juba kord näkkab, siis ilmselt näkkab ka edaspidi paremini, kirjutab The Frisky. Ent mida teha selleks, et pärast pikka kuivalistumist esimest korda taas keegi landi otsa saada? Siin on selleks kuus soovitust.

1. Hoia realistlikke ootusi

Üks olgu öeldud: lõpeta kohe endale tulevase abikaasa otsimine, sest hetkel on eesmärgiks natuke hullata, mitte sõrmus sõrme saada. Seetõttu leia keegi, kellest sa oled sisse võetud ning kes tundub mõistlik. Ongi kõik. Sa ei pea hakkama oma ideaalkaaslase nimekirjas näpuga järge ajama ega linnukesi tegema. Te ei pea tahtma koos lapsi saada ning sa ei pea muretsema seepärast, kui ta hetkel kahe töökoha vahel on. Ainus juhis, mida siinkohal järgida, ütleb nii: «Ma otsin kedagi lahket ning nägusat. Ma liigun edasi ning vallutan.»

2. Luba oma ellu üheöösuhteid

On 21. sajand, seega oled sa naine või mees, üheöösuhted on täiesti okei. Kui sa soovid neid harrastada, siis tee seda (hoia ühtlasi ka oma tervist ning kasuta kaitsevahendeid!) ning ära lase mitte ühelgi vinguval häälel sulle öelda, kuidas sa peaksid oma elu elama. Suuna seeasemel oma energia iseenda nautimisele.

3. Reisi

See soovitus võib olla just nii suur või väike, kui sa soovid. Näiteks mine 10 minuti kaugusel asuva baari asemel 20 minuti kaugusel asuvasse. Või tee väike väljasõit paaritunnise sõidu kaugusel asuvasse linna. Reisi riigi teise otsa või lausa välismaale. Sea ennast situatsiooni, kus sina oled värske veri.

Asi pole mitte ainult uute inimestega kohtumises, vaid ka omaenda silmaringi laiendamises, sest täpselt seda kõiksugused uued kogemused ning inimesed sinu ellu toovad - uued perspektiivid. Ning see on väga positiivne. Seetõttu võibki olla mõistlik panna eraldi kõrvale raha, mis ongi mõeldud iseendale uute elamuste võimaldamiseks.

4. Kasuta sotsiaalmeediat enda kasuks ära

Kui tõesti soovid kedagi leida, siis on hea, kui inimesed teavad, et sa oled vallaline ning otsid parajasti kedagi. Seega poeta mõni väiksem vihje või postita hoopiski pilt koos sõpradega, millel end linna minekuks üles lööte, soovitatavalt mõne julge kommentaariga nagu: «Linna peale lantima!» või «Pildil on linna kauneimad vallalised!». Ole loominguline. Ära karda oma vallalise-staatust internetis mainida, sest ka nii on võimalik potentsiaalseid huvilisi leida.

5. Räägi oma vanemate sõprade / eakate sugulastega

See võib küll olla pisut vastuoluline soovitus, ent miks mitte sellele võimalus anda. Mida kauem inimene elanud on, seda laiem on tema tuttavate võrgustik. Lisaks on eakatel sugulastel, nagu näiteks su vanaemal, palju rohkem aega oma sõbrannadega suhtlemiseks ja kui on üks inimgrupp, kelle jaoks kosjamoori mängimine tuleb äärmiselt loomulikult, siis ongi need tihti just eakamad inimesed. Lisaks võid kindel olla, et nende üles seatud pimekohtingul ei vaata teiselt poolt lauda vastu mõni ringitõmbaja või südametemurdja. Seega jaga lugu oma vallalisusest võimaluse korral ka oma vanemate sõprade või eakate sugulastega - kunagi ei tea, kes neist sulle mõne toreda kaaslase leida võib.

6. Mine kodust välja

Kuuest punktist kõige ilmselgem vajab siiski meeldetuletust: kodus olemine on hea seksimise jaoks, mitte seksi leidmise jaoks. Seega võta hetk ning mõtle, kas saaksid mõningaid oma igapäevaseid tegevusi teha kohas, kus on rohkem hingelisi kui vaid sina ja su kass. Ehk hakkad hommikust ajalehte hoopis kohalikus kohvikus lugemas käima. Või teed õhtuse netitiiru hoopis sülearvutiga baaris istudes. Tee end rohkematele kogemustele kättesaadavaks ning anna elule võimalus juhtuda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles