6 lihtsat reeglit, mille abil Bermuda pükse elegantselt kanda

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Bermuudad on lühikesed püksid, mis lõppevad enne põlve.
Bermuudad on lühikesed püksid, mis lõppevad enne põlve. Foto: Unsplash

Suvel on väga mõnus kanda enne põlve lõppevaid Bermuda pükse. Ent nende kandmisel tuleb mõningaid reegleid järgida, et sa töntsakas välja ei näeks. Seega heida pilk neile stiilisoovitustele ja naudi lühikestes pükstes sooja ilma!

Reegel 1: vastandid tõmbuvad

Kui otsustad, et lohvakamad ning laiemad Bermuda püksid on sinu jaoks, siis vali selle kaaslaseks kehasse hoidev pluus. Lisa ümber T-särgi juurde ka nahast sandaalid ning sul ongi riietus, millega võib kõigile suvistele seiklustele vastu minna.

Reegel 2: väldi madala ning keskmise pihaga pükse

Bermuudadel on kahjuks omadus mõnd figuuri mitte eriti heas valguses näidata. Seda saab aga kergelt vältida, kui valid sellised püksid, mis on kõrge pihaga. Need aitavad sul figuurile just õige aktsent anda, kirjutab Style Blueprint.

Reegel 3: kõik seisneb proportsioonides

Kuna bermuudad lõppevad ära täpselt enne põlve, võivad need ka kõige pikemad jalad lühikesena tunduma panna. Lihtne ning elegantne viis nende kandmise ajal oma jalgu visuaalselt pikemaks teha, on kontsakingade kandmine. Leia midagi mitmekülgset ning lõbusat, olgu selleks siis kõrge stiletto või madal mänguline «kiisukonts».

Reegel 4: ole pisut julgem

Kui juba ostad endale uusi trendikaid bermuudasid, siis miks mitte olla tavapärasest pisut julgem? Investeeri mõnda sundimatuna tunduvasse Bermuda pükstega kaheosalisse komplekti, mida kanda päevadel, kui sa oma riietuse valimise üle liiga palju mõelda ei taha. Selleks sobib hästi midagi erksat, värvilist ning sellist, mis teisi aksessuaare lisaks ei vaja.

Reegel 5: elagu linane

Suvepäevad võivad vahel olla väga palavad, seega sobib Bermuda püksteks ideaalselt just linane materjal, mis on hingav ning looduslik. Lisaks saab linaseid bermuudasid kanda rohkem ning vähem elegantselt: lisa klassikalise lõikega linane jakk, et koheselt väljapeetum näida või vali rohmaka lõikega sandaalid, et lisada pisut teravust.

Reegel 6: mugavus on kõige olulisem

Kas soovid kanda riideid, mis näevad korraga välja nunnud ja samas argised? Mugavad (ning miks mitte värvilised) Bermuda püksid koos puuvillase maikaga võivad korraga olla šikid ja mugavad. Ideaalne komplekt lastega parki minemiseks või ka iseendaga hingetõmbeaja veetmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles