Lihtne trikk, kuidas sügavkülmast jäämäed vaid kümne minutiga sulatada

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Külmkapi puhastamine on alati üks parajalt tüütu katsumus, ent kõige probleemsem osa sellest on ilmselt sügavkülma sulatamine, mida paljud inimesed seetõttu ka pidevalt edasi lükkavad.

Aga sügavkülmikus olevate jäämägede sulatamist ei saa lõpmatuseni edasi lükata. Internetis lihtsate, ent väga hästi toimivate koristusnippide jagamisega ilma tegeva Mrs Hinchi fännid jagasid oma Facebooki grupis nutikat trikki, kuidas see ebameeldiv toimetus vaid kümne minutiga tehtud saab.

Kõik sai alguse sellest, kui üks kasutaja püstitas küsimuse, mis ilmselt ka teistel sügavkülmasulatajatel tekkinud on: «Mida teie oma külmutatud toiduga teete, kui peate sügavkülma sulatama?»

Kuigi küsimuse esitanud koduomanik palus mõtteid toidu hoiustamise kohta, siis olid teised grupi liikmed kärmed talle teada andma, et tegelikult ta selle pärast muretsema ei peagi. Lihtne trikk võtab nimelt nii vähe aega, et toit üles sulada ei jõuagi.

Üks kasutaja kirjutas: «Pane kogu sügavkülmikus olev toit mõne koti või kasti sisse. Seejärel sulata sügavkülm fööni kasutades üles (aga ära fööni sügavkülma sisse pane!). Lihtsalt hoia seda umbes kümme minutit ukseava juures ning pühi vesi ära.»

«Mina kasutan jää sulatamiseks fööni ning sulatamine võtab kõige rohkem veerand tundi aega. Pane käterätikud või ajalehed vee jaoks alla,» lisas teine. «Mina panen selleks ajaks oma toidu lihtsalt põrandale, sest see meetod on nii kiire. Mina soovitaksin külmiku selleks ajaks ka välja lülitada.»

Kolmas kasutaja lisas, et tema paneb toidu tavalisse külmikusse, sest föönimeetod võtab lihtsalt nii vähe aega, kirjutab express.co.uk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles