20 mitte-nii-väga ilmset märki, et su eks on sinust ikka veel sisse võetud

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kas kahtlustad, et su eksil on sinu vastu ikka veel tunded?
Kas kahtlustad, et su eksil on sinu vastu ikka veel tunded? Foto: Fernando Cabral from Pexels

Lihtsalt see fakt, et olete lahku läinud, ei tähenda, et su eks on sinust üle saanud, kirjutab Your Tango. Tunded ei pruugi olla kadunud. Eriti kui oled värskelt vallaline, leiad end ikka küsimast: kas ta on minust juba üle saanud?

On teada-tuntud fakt, et mehed ja naised tulevad lahkuminekutega täiesti erinevalt toime. Ent vastupidiselt levinud arvamusele on just mehed need, kes kõige suurema tõenäosusega oma eksi kauemaks taga igatsema jäävad. Isegi kui kutt seda kategooriliselt eitab, siis on ometi mõned märgid, mis tema jätkuvatest tunnetest sinu vastu aimu annavad.

1. Tema praegune tüdruksõber peab sind ohuks nende suhtele.

Selline asi annab aimu, et ilmselt on mees sinust oma uuele kaaslasele palju rääkinud. Või ehk isegi oma uut kallimat vale nimega kutsunud. Kui tema uus partner on teievahelise suhtluse jätkumise koha pealt vägagi okkaline, võib põhjuseks olla see, et ta tunneb, et sina oled ikka veel mehe hinges esikohal.

2. Ta hoiab ikka veel pilte teist kahest koos oma sotsiaalmeedias.

Kui mees on peale teie lahkuminekut juba mõnda aega vallaline olnud, annab see tihti märku sellest, et ta loodab, et ehk suudate omavahelised eriarvamused lahendada ning taas paar olla. Kui kõik tema postitused tunduvad viitavat tunnetele või vihjavad kellegi igatsemisele, on üsna selge, et ta pole sinust veel üle saanud.

3. Ühised sõbrad ütlevad, et ta räägib pidevalt sinu igatsemisest.

Kõige tõenäolisemalt juhtub selline asi seetõttu, et ta on sinust ikka veel sisse võetud, eriti kui tundub, et ta millestki muust ei räägi.

4. Ta on selle poolest kuulus, et räägib, kui palju ta sind ikka vihkab.

Üks peamisi põhjuseid, miks inimesed oma eksi vihkamisest räägivad, on see, et tegelikult nad igatsevad teda, kuigi üritavad ennast vastupidises veenda. Kui ta sind ka tegelikult vihkaks, siis ei mainiks ta sind vestlustes üleüldse vaid tahaks sind lihtsalt oma minevikku jätta.

5. Ta helistab sulle tihti purjus peaga.

See on küll suhteliselt nõme käitumine, ent muudab vägagi ilmseks selle, et sa oled ikka veel tema mõtetes.

6. Sa tunned, justkui tema (või ta sõbrad) hoiaksid sul kogu aeg silma peal.

Põhjus, miks mees seda teeb, on üsna lihtne: ta tahab sind tagasi. Kui ta sul silma peal hoiab, siis saab ta hinnata, kui suur on tõenäosus, et teist uuesti paar saab.

7. Kui sa kellegi uuega käima hakkasid, oli ta maruvihane.

Meestel on väga raske toime tulla mõttega, et naine, keda ta armastab, on tõesti ning lõplikult oma eluga edasi liikunud. Kui ta mossitab, vihastab või vaatab su uut noormeest tapva pilguga, siis on üsna selge, et tema tunded sinu vastu pole veel kuhugi kadunud.

8. Tema tujud vahetuvad sagedamini kui ilm.

Kutil, kes sind maha jätab, ent siis sind peatselt tagasi tahab, on sinu vastu täiesti kindlasti veel tunded. Sarnane lugu on ka mehega, kes su südant võita proovib, siis nädalaks alla annab, ent veel nädala pärast su uuesti hellustega üle kallab. Ilmselgelt on tema sees konflikt, et mida ta täpselt oma armueluga ette võtma peaks.

9. Ta proovib su praegust suhet saboteerida.

Tõenäoliselt teeb ta seda seetõttu, et loodab, et jooksed praeguses kaaslases pettumise korral justnimelt tema käte vahele lohutust otsima.

10. Sa saad teada, et ta suhtleb ikka veel sinu pere ning sõpradega.

Nii käituv mees soovib lihtsalt leida põhjuse naise elus edasi olemiseks, isegi kui ta ei saa olla tema poiss-sõber või abikaasa.

11. Kui juttu on sinust, on tema emotsioonid ülimalt intensiivsed.

Olgu see emotsioon siis raev, kurbus, armastus või lihtsalt sisemine konfliktsus, ainuüksi fakt, et ta nii paljusid tundeid välja näitab, ütleb juba kõik. Just seetõttu ütlevad filosoofid, et armastuse vastand ei ole mitte vihkamine, vaid hoopis ükskõiksus.

12. Kui istute lähestikku, proovib ta sind puudutada.

See on füüsiline viis öelda: «Ma hoolin sinust ikka veel.»

13. Kui ta sind näeb, manab ta esile kõige kurvemad kutsikasilmad.

See on tema viis alateadlikult andestust paluda ning anuda, et sa ta tagasi oma ellu laseksid.

14. Ta tuleb muudkui välja vabandustega, et end sinu elus olulisel kohal hoida, või sinuga lihtsalt rääkida.

Kas ta võtab sinuga tihti ühendust asjade pärast, mille ta võis sinu korterisse unustada, või tundub sulle, et tüüp on «kogemata» üha tihedamini sinu lemmikkohtades? Kas ta küsib sult ühtäkki palju nõu? Ka see on märk sellest, et ta pole sinust veel üle saanud.

15. Ta proovib sind kellegi teise voodis unustada.

Paljud mehed üritavad just kellegi teise käte vahel oma ekstüdrukust üle saada. Kui ta peale teie lahkuminekut väga kiirelt endale kellegi uue leidis või magab kõigi tüdrukutega, kes kätte annavad, siis ilmselt leinab ta ikka veel teie suhet taga.

16. Inimesed üritavad sind temaga rääkima saada.

Ühised tuttavad teevad seda peamiselt seetõttu, et nad ei soovi enam kuulata mehe vingumist selle kohta, et sa enam tema elus ei ole.

17. Tema Facebooki sein on täidetud kurbade lauludega, mis räägivad armastuse kaotamisest.

Kahjuks ei ole mõnede mehed ikka veel aru saanud, kui piinlik selline asi on, isegi siis, kui keskkool juba ammu selja taga. Kui ta postitab regulaarselt oma seinale kurbi laule, siis teeb ta seda seetõttu, et armastab sind ikka veel.

18. Ta on muutunud võistlushimuliseks.

Kui sulle tundub, et kutt üritab kõigest väest välja näidata, kui palju parem tema elu nüüd ilma sinuta on, siis tõenäoliselt on tal hoopis valus ning ta loodab, et tuled seepeale tema juurde tagasi.

19. Ta kannab ikka veel riideid, mille talle kinkisid.

Meeste riidekapid on küll väikesed, ent kui sulle tundub, et ta kannab kogu aeg vaid neid riideid, mille sina talle lõppenud suhte jooksul ostnud või kinkinud oled, siis ilmselgelt on ta sinust ikka veel sisse võetud.

20. Ta on sulle otse öelnud, et armastab sind ikka veel.

Kui palju sellest ilmsemaks asi minna saab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles