4 seksakti, mida mehed arvavad, et naudiksid, kuid reaalsus on teine (1)

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kas sina oled kunagi autos seksinud? Kas keegi sattus peale?
Kas sina oled kunagi autos seksinud? Kas keegi sattus peale? Foto: Shutterstock

Maailmas on väga palju erinevaid seksakte, läbi mille naudingut kogeda, kirjutab The Frisky. Mõned neist on su peas aga palju paremad, kui tegelikult, jättes su soovima, et oleksid lihtsalt misjonäri- või koerapoosi juurde jäänud.

Siit leiad nimekirja neljast seksuaalsest tegevustest, mis meeste peas tunduvad ääretult head ja kuumad, ent mis päriselus võivad vägagi suurt pettumust valmistada.

1. Kolmekad

Kolmeka eeldatavad boonused tunduvad kuttide jaoks üsna iseenesestmõistetavad. Kui seks ühe naisega on suurepärane, siis seks kahe naisega peab ju olema kahekordselt suurepärane. Ometi on selles mõtteloogikas probleem: meestel on enamasti voodis jaksu vaid mingi piirini, peale mida istuvad nad ilmselt lihtsalt nurgas ja pakuvad, et toovad jätkuvalt hullavatele naistele voodi kõrvale vett või snäkke.

Kolmekad võivad lisaks olla ka päris piinlikud - kes täpselt alustab? - ning on vältimatu, et keegi end mingil hetkel kõrvalejäetuna tunneb. Lisaks võivad need ebakindlale suhtele vägagi laastavalt mõjuda, seega ehk on mõistlik need jätta oma märgadesse unenägudesse ja pornofilmidesse.

2. Seks avalikus kohas

Paljudes ajakirjades leitavad seksiartiklid soovitavad tihti avalikus kohas vallatlemist kui viisi, kuidas oma suhtesse vürtsi tuua, sest tunne, et keegi võib sulle peale sattuda, pidavat kogemuse sellevõrra erutavamaks muutma. Tegelikkuses võib keegi sulle avalikus kohas seksimise eest aga hoopiski politsei kutsuda. Proovi siis mundrikandjale selgitada, et sa pole mingi pervert, vaid üritasid lihtsalt oma suhet ergutada. Pealegi — mõnele mehele mõjub pealesattumishirm aga hoopiski «vähendavalt»...

3. Seks tissidega

Kunagi kusagil mõtles üks mees umbes nii: «Seks on vaimustav. Tissid on vaimustavad. Kuidas me neid kaht vaimustavat asja kombineerida saaks.» Peale mõningast mõtlemist ilmselt sündiski plaan naisele «tisside vahele panna». Äge ju? Ilmselt mitte. Tissiseks nõuab kas väga suuri tisse või väga väikest peenist, pluss on mõlemad partnerid suhteliselt ebamugavas asendis. Naist selline gümnastika mitte kuidagi ei stimuleeri ning ilmselt leiab ka mees peale paari puusanõksu, et tavaline seks on kordades parem.

4. Anaalseks

Anaalseks on nagu uunikumauto omamine. Paljud mehed soovivad seda ning peavad asja ägedaks, ent tegelikkuses ei pruugi nad asjaga korralikult toime tulla, see võib olla ohtlik ning ettevalmistused ja pärastine koristamine muudavad kõik selle kogemuse aega ning vaeva mitte väärivaks. Kutid, kes sellest hoolimata anaalseksi kinnismõtteks peavad, on tavaliselt hoopis rohkem sisse võetud sellega kaasnevast võimumängust, mitte aktist endast, ning sedalaadi võimumänge on võimalik ka palju kergema vaevaga korraldada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles