Kas pulmas võib musta kanda? Järgi neid nõuandeid, et pruuti mitte solvata

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Õlgu paljastav must minikleit ja punane käekott on imeline tasakaal
Õlgu paljastav must minikleit ja punane käekott on imeline tasakaal Foto: Shutterstock

Musta on üldiselt peetud pigem matuste värviks, aga ka pulmade protesti väljenduseks. Õnneks ei suhtuta tänapäeval värvidesse enam sedasi ja ka pulma võib mustas minna – siiski mõningaid erandeid silmas pidades, kirjutab The Stir.

Enne, kui otsustad pulma minna mustas gooti stiilis kleidis, loe allpool olevaid üldiseid juhiseid, mida tuleks järgida. Siit saad teada, kuidas riietuda musta nii, et ei solvaks pruuti.

1. EI: sünge või räbal

Tasub meeles pidada, et see on pulm, mitte matused või tööga seotud üritus. Pikkade varrukatega maani kleidid on pulmade jaoks veidi liiga tõsised ja neid ära selga pane.

2. JAH: lühike ja flirtiv

Suvel sobib väga hästi kanda varrukateta kleiti, mis võib pikkuse poolest isegi maani ulatuda. Ideaalseim variant on muidugi flirtiv minikleit.

3. EI: pruut jääb varju

Pulmades ei riietuta valgesse, kuna see on pruudi värv ja keegi ei taha temalt tähelepanu kõrvale tõmmata. Ka musta riietumisel võib sama efekt tekkida, et tõmbad tähelepanu pruudilt ära. Nii et jäta Oscari gala vääriline kleit teistmoodi pidustust ootama.

4. EI: liiga kurvameelne stiil

Veendu, et kleit ei oleks jällegi liiga paljastav, sest sa pole ööklubisse minemas, vaid ikkagi viisakal pulmapeol. Jälgi, et kleit ei paljastaks liiga palju rindu.

5. JAH: elegantsus

Leia hea tasakaal peolooma ja nunna vahel.

6. JAH: veidi värvi sekka

Lisa mustale rõivale pisut värvi näiteks koti või kingade näol. Ka loomamuster võib hästi välja mängida.

7. JAH: arvesta ilmastikuga

Kui tegemist on kuuma suvepäevaga, riietu kergelt ja õhuliselt. Kui lubatakse vihma, haara kaasa jakk ja vihmavari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles