SUVEKS KAUNIKS ⟩ 4 sammu, kuidas jalad sandaalihooajaks ette valmistada

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Pärast seda, kui jalad on olnud kuude kaupa sokkides, sukkpükstes ja kinnistes jalatsites, tunduvad need kindlasti väga kuivad ja karedad. Kui suvine kuumus ahvatleb teid liikuma lahtistes jalatsites, tasub jalakeste eest parimal moel hoolt kanda, vahendab The Independent.

Siin on käepärased näited, mis aitavad jalgu suvel ilusana hoida:

Koori jalgu

Karedad jalad võivad olla paljude jaoks tõeline probleem, seetõttu on oluline oma jalakesi aastaringselt koorida. Koorimiseks sobib hästi spetsiaalne viil või graanulitega segu. Piisab, kui koorid nahka kuni paar korda nädalas. Üle nädala võid jalgu vees leotada ja neile korralikuma koduse pediküüri teostada.

Tee jalavanni

Jalavannidel on mitmeid eeliseid – see pehmendab nahka, aga ka lõdvestab lihaseid ja parandab vereringet. Vette võib lisada erinevaid soolasid.

Kreemita jalgu

Ainuüksi koorimisest ja jalavannist on vähe, kui sa ei kasuta jalakreemi. Kuna jajatalla nahk on ülejäänud kehast kümme korda paksem, vajab see ka intensiivsemat niisutusrutiini. Ideaalis võiks jalgu kreemitada igakord, kui oled duši all käinud. Intensiivsemaks niisutuseks kreemita jalad õhtul ära ja tõmba sokid jalga. Hommikuks on nahk imepehme.

Laki küüned kauniks

Varbaküünte lõikamine ja küünenahkade eest hoolitsemine on vähim, mida kaunite jalgade heaks ära teha saad. Ükski pediküür pole täiuslik, kui sa pole küüsi lakkinud. Vali välja meelepärane suvine toon ja anna jalgadele viimane lihv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles