10 romantilist kohtinguideed vanaaegsetest Hollywoodi filmidest

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
The Seven Year Itch filmi osatäitjad Marilyn Monroe ja Tom Evell
The Seven Year Itch filmi osatäitjad Marilyn Monroe ja Tom Evell Foto: Wikimedia Commons

Marilynmonroelikke armastuslugusid korratakse filmides siiani ja imetletakse veel aastaid. Vanad romantilised filmid võivad ka sinu ellu tuua romantikat, mis läkitab suhte uue leegiga põlema, kirjutab Popsugar.

Kui soovid põnevaid kohtinguideid, siis siin on mõned vanadel Hollywoodi filmidel põhinevad näited:

1. «The Seven Year Itch»

The Seven Year Itch filmi osatäitjad Marilyn Monroe ja Tom Evell
The Seven Year Itch filmi osatäitjad Marilyn Monroe ja Tom Evell Foto: Wikimedia Commons

Marilyn Monroe ja Tom Evell veetsid filmis mõnusa koduse õhtu kartulikrõpsude ja šampanja seltsis. Võite sama teha – pidada elutoas piknikku.

2. «To Catch a Thief»

To Catch a Thief filmi osatäitjad Grace Kelly ja Cary Grant
To Catch a Thief filmi osatäitjad Grace Kelly ja Cary Grant Foto: Wikimedia Commons

Grace Kelly viis Cary Granti kiirele maastikusõidule, kus nad imetlesid kaunist loodust. Pakkige ka teie toit kaasa ja sõitke kauneid Eestimaa paiku avastama, kus pole varem käinud.

3. «Breakfast at Tiffany’s»

Audrey Hepburn ja George Peppard veetsid väikeses pudipadi nurgapoekeses lõbusalt aega. Minge kallimaga samuti poodi, kus proovige naljakaid näomaske ja mängige sealsete mänguasjadega.

4. «The Quiet Man»

Võta eeskuju John Wayne’ilt ja Maureen O’Haralt, kes põgenesid linnakärast rahulikku parki jalutama, samal ajal kirglikult suudeldes.

5. «The Graduate»

Lõbusaks ajaveetmiseks ei pea alati kodust välja minema. Võta eeskuju proua Robinsonist, kuidas ta filmis Dustin Hoffmanile striptiisi tegi.

6. «Splendor in the Grass»

Võtke autosse tekid ja kaisutage seal nagu tegid filmis Natalie Wood ja Warren Beatty. Suveõhtutel toimub palju välikinosid, kus kaisutamine on kohe eriti mõnus!

7. «Some Like it Hot»

Enne kui lähete paadiga sõitma, pikutage veidi aega soojal rannaliival nagu seda tegid filmistaarid Marilyn Monroe ja Tony Curtis.

8. «White Christmas»

Hüpake spontaanselt rongile ja sõitke kusagile, kus pole varem käinud. Spontaansus muudab selle tõeliselt romantiliseks ja kui soovite, võite endaga kaasata veel ka teise paari nagu tegid Bing Cosby ja Danny Kaye.

9. «Roman Holiday»

Roman Holiday filmistaarid Audrey Hepburn ja Gregory Peck
Roman Holiday filmistaarid Audrey Hepburn ja Gregory Peck Foto: Wikimedia Commons

Rentige roller ja seigelge imelikes paikades nagu filmistaarid tegid kõnealuses filmis. Teil võib tekkida sama tunne nagu oli Audrey Hepburnil ja Gregory Peckil Roomas.

10. «A Place in the Sun»

Mängige kogu õhtu piljardit ja tehke seda sama flirtivalt nagu Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift 50-ndate alguse populaarses filmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles