«Oota, sa!» Hundi värskendatud välimus ei lähe rahvale just üleliia peale

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
"Oota, sa!" legendaarsed Hunt ja Jänes
"Oota, sa!" legendaarsed Hunt ja Jänes Foto: Kuvatõmmis multifilmist

Sojusmultfilmi legendaarsest multifilmist «Oota, sa!» on parasjagu valmimas uuenenud versioon. See tähendab, et Jänes ja Hunt muutuvad kolmemõõtmelisteks, kuid veebi lekkinud esimesed kavandid rahvale just üleliia peale ei lähe.

Eelmisel sügisel anti teada, et «Oota, sa!» multikast on valmimisel 26 uut osa. Et aeg on edasi läinud, tuleb anda ka karakteritele uus, moodne nägu.

Veebi lekkisid Hundi visandid, mis Mash Telegrami andmetel saadeti näitlejatele, kes praegu teevad prooviesinemisi, et Hundi häält peale lugeda.

Hunt kannab teksaseid, valgeid ketse ning punast bomberit või moekat punast särki.

Venemaa netikommentaariumid aga kihavad, kirjutab TopNews.ru, märkides, et Hunt näeb välja nagu Tony Montana filmist «Arminägu».

Sojusmultfilmi esindajad aga märkisid kriitika peale, et kokku on 50 erinevat Hundi pilti, mida kaalutakse. Lisaks on joonistatud 18 erinevat juuksestiili ja neli erinevat sabavarianti. Niisiis pole netti lekkinud pilt kindlasti lõplik.

«Kuna uus animasari pole otsene järg režisöör Vjatšeslav Kotenotškini populaarsele klassikalisele versioonile, vaid reboot, siis projekti loominguline meeskond alles otsib moodsat graafilist stiili,» ütles Sojusmultfilmi esindaja Marina Malõgina pressile.

Uue sarja algus on plaanitud suvesse 2020.

Mis sina arvad – kas moodne Hunt on tegija või pigem rikub nostalgilist pilti, mis meile kõigile mällu jäänud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles