Lacoste’i disaineri stiilinõuanded kontorinaistele

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga naise kapis peaks leiduma üks must kleit.
Iga naise kapis peaks leiduma üks must kleit. Foto: SCANPIX

Lacoste’i loovjuht ja disainer Felipe Oliveira Baptista jagas Forbesis stiilireegleid, mille järgi tema sõnul naised peaksid elama.

Panusta ajatusse klassikasse

Head baasrõivad kestavad pikalt. Baptista sõnul peaks igal naisel garderoobis olema korralik mantel, kraega jope, trentšmantel, ahvatlevad teksapüksid, must kleit ja polosärk. Need vähesed esemed on aluseks, millele saab lisada ehteid, moekaid kingi ja värvilisi käekotte.

Inspiratsiooni otsi moelavadelt

Moelavad võivad tunduda liiga kauged tavalisele inimesele, kel on reaalsed vajadused, kuid sealt võib leida värsket moeinspiratsiooni. Lacoste’i 2012. aasta kevadtrendi ilmestab ühetooniliste silmatorkavate värvide kombineerimine ning disainer soovitas naistel valida nende moelavalt endale «kantavaid neutraalseid trende».

Selle asemel, et sobitada omavahel punast, rohelist ja sinist, mis mõjuvad kontorimiljöös liiga «lärmakalt», vali halli, nahavärvi ja valgega kombineeritud rõivad, et saavutada moekat välimust.

Ära ürita riietuda nagu su tütar

Baptista sõnul on jube, kui naised üritavad riietuda eakohatult. Vananemine ei tähenda, et oma isikliku stiili peaks ohvriks tooma, kuid see tähendab siiski, et nahast miniseeliku peaks vahetama terava pliiatsseeliku vastu.

Kingad muudavad välimuse ühe silmapilguga

Disainer soovitas naistel alati lauasahtlis hoida musti õhtukingi, et vajadusel saaks kokteilipeoks valmis olla. Kõige lihtsam nipp kiireks muutuseks on kontsakingad.

Sundimatult šikk on alati moes

Enda sõnul mõtleb disainer riiete loomisel alati naistele, kes soovivad lihtsaid, ihaldusväärseid ja mugavaid rõivaid.

Prantslasest ei ole see imekspandav, sest prantsuse naised on ikka tuntud oma täiusliku muretu elegantsi poolest. Sellist välimust saab luua, kui sobitada omavahel pidulikud rõivad sportlikega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles