7 nippi tavalistele tüdrukutele, kes soovivad kogeda vürtsikamat seksi

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Vürtsikal seksil on väga palju erinevaid vorme ning mitte kõik neist ei pea kaelarihmu sisaldama.
Vürtsikal seksil on väga palju erinevaid vorme ning mitte kõik neist ei pea kaelarihmu sisaldama. Foto: Artem Labunsky on Unsplash

Kas sooviksid kogeda praegusest pisut vürtsikamat seksi? Seksist, mis ei toimu vaid misjonäripositsioonis, räägitakse üha avalikumalt ning ilmselt on see tekitanud paljudeski naistes selle vastu huvi, kirjutab The Frisky. Aga kust alustada?

Esimesed sammud BDSMi või mõne muul viisil «veidra» seksini liikumise teel võivad olla vägagi hirmutavad. Meediast on jäänud mulje, et selleks peab olema kuskil koopas, kaelarihm kaelas ning nahkriietes. Tegelikult on aga väga palju viise kuidas selliseid vürtsisemaid praktikaid vähehaaval ka oma magmistuppa tuua, mingit koobast ei ole vaja.

Alusta partneriga vestlust

Kõik algab omavahelisest suhtlusest. Seksiharitlane Maggie Mayhem toob välja ühe viisi, kuidas vestlust potentsiaalselt alustada. «Kui sa pole oma fantaasiatest või selleteemalistest ideedest varem partneriga rääkinud, siis võib olla hea mõte viidata mõnele laulule, blogipostitusele, filmile või isegi pornole ja erootilistele materjalidele,» selgitab naine. Ta soovitab öelda näiteks midagi sellist: «Ma nägin just filmi, kus naise partner ta seksi ajal voodi külge sidus. Nendevaheline suhtlus intrigeeris mind. Kas sa tahaksid seda näiteks minuga koos vaadata?»

Teine võimalus on läheneda veidi otsesemalt ning oma seksisoov näiteks komplimendi sisse peita. Kindlasti pole mõtet hakata kaaslast süüdistama, et teie voodielust on midagi puudu. Mayhem soovitab proovida midagi järgmise vestluse sarnast: «Ma väga naudin sinuga seksimist, sest sa kuulad mind ning tekitad minus turvalise tunde. Idee [seksi ajal kinni seotud olemisest/pepulaksudest/räpaselt rääkimisest/koduste tööde alasti tegemisest/vms] on miski, mis mind korraga erutab ning haavatavaks muuda ning ma arvan, et oleks seksikas seda koos avastada.» Lisaks soovitab Maggie pigem kasutada sõna «ning», mitte «aga». Näiteks kõlab lause «Ma väga naudin sinuga seksimist ning sooviksin proovida ka pepulakse seksi ajal.» palju paremini kui «Ma väga naudin sinuga seksimist, aga sooviksin proovida ka pepulakse seksi ajal.»

Alustage aeglaselt

Kõike ei pea kohe ning korraga proovima! Sekspoes piitsade, nibuklambrite ja lausa arusaamatute agregaatide nägemine võib tekitada tunde, et seda kõike on liiga palju. BDSM tähendab erinevate inimeste jaoks väga paljusid erinevaid asju, seega pole midagi viga asjade alguses aeglaselt võtmises. Proovi oma voodiellu lisada üks uus asi korraga. Näiteks alustage silmade seksi ajaks kinni sidumisest või pepulaksudest eelmängu ajal.

Selleteemalised raamatud, veebilehed või töötoad annavad samuti häid ideid. Oma kaaslasele võid ideed serveerida näiteks nii: «Mul on sinuga magamistoas koos nii lõbus ning sa tekitad minus naudinguid ning mugavustunde, proovimaks midagi, mida ma varem kogenud pole. Näiteks kinni sidumist. Ma ei tea selle kohta eriti palju. Äkki sa sooviksid koos minuga selle kohta uurida?»

Erootiline ajurünnak

Väga hea, kui sa juba tead, mida kõike sa soovid järgi proovida, aga mis saab siis, kui sa ei tea? Korralda üks erootiline ajurünnak. Mõtle neile seksuaalsetele piltidele või kirjeldustele, mis sinus esmalt selle huvi äratasid või mis sind erutasid. Millised elemendid sulle nende juures eriliselt meeldivad? Mille võiks välja jätta? Kas sind paeluvad nende tegevuste pigem füüsilised sensatsioonid või oled sa rohkem huvitatud fantaasia emotsionaalsest poolest?

Koosta nimekiri asjadest, mida sooviksid proovida. Pane kirja algne idee näiteks «sidumismängud» või «pepulaksud». Seejärel joonista kaks tulpa ning kirjuta ühte need asjad, mis sinu jaoks selle tegevuse juures seksikad on, ning teise tulpa asjad, mis sind üldsegi ei eruta, julgustab Mayhem ning soovitab seda nimekirja ka oma partneriga jagada.

Õrrita oma partneri meeli

Nüüd, kui sa tead, mida sa proovida tahad, tuleb panna paika plaan, kuidas seda ka päriselt proovida. Alusta tajudest. Õrrita oma partnerit. Too magamistuppa mõni sensuaalne üllatus, mis teid tavapärasest rutiinist välja rebiks. Proovi näiteks oma partneri keha puudutada karvaste või suleliste objektidega, masseeri teda, hammusta, tõmba mõne nüri köögiriistaga õrnalt üle tema naha, kasuta jääkuubikuid.

Seejärel liigu tajude redelil kõrgemale ning proovi midagi intensiivsemalt. Kui soovid midagi pisut karmimat, kasuta näiteks käterätikut suutropina. «See tuletab meelde, kui palju pinget me oma hääle kaudu maandame ning orgasmi läbi selle tugevamaks muuta,» toob Maggie välja. Ka köied võivad lõbusad olla. «Mõne jaoks on kinnisidumise võlu haavatavuses, tundes, et ta ei saa põgeneda. Teisi paelub sile köis, mis üle tema erinevate kehaosade libiseb, näiteks üle käte või jalgade või torso,» selgitab naine.

Tehke teineteisega asju kordamööda. Ent kui sa näiteks juba tunned, et sooviksid pigem allaheitlikum pool olla, siis anna sellest partnerile märku. Näiteks pane selga oma kõige seksikamad riided, laota laiali mõned sekslelud ning küsi «Kuidas ma saaksin sind teenida? Mis valmistaks sulle naudingut?»

Ole loominguline

Seksile vürtsi lisamine on tegelikkuses lihtsalt selle suhtes loomingulisem olemine. Rollimängud ning teised mängulised seksuaalsed tegevused ongi just seda - mängulised. Seega lõbutse. Proovi oma kaaslasele pakkuda seksuaalset esinemist või küsi sama tema käest. «Striptiis või masturbeerimine partneri ees võib olla vägagi seksikas kogemus, eriti kui üks osapooltest samal ajal näiteks täielikult riides on,» selgitab Mayhem. Või liikuge mängudega avalikku ruumi. Minge elegantselt riietatutena peenesse restorani, seejärel vabanda ennast. Mine tualettruumi, võta ära oma püksikud ning ulata need hiljem partnerile diskreetselt näiteks laua all. See on ohutu viis ekshibitsionismi harrastada. Mida iganes sa ka kaaslasega ei prooviks, kõige olulisem on olla loov ning lõbutseda.

Kasuta turvasõnu

BDSMi maailmas on nõusolek kõige absoluutsem ning olulisem komponent. Seetõttu on üks esimesi asju, mida sellele teele astudes teha, partneriga turvasõna kokku leppimine. Kui kumbki osapool seksi ajal selle, tavaliselt ootamatu ja konteksti sobimatu sõna ütleb, siis lõppeb mäng otsekohe. Kui ise turvasõna mõelda ei oska, soovigab Mayhem valgusfoorisüsteemi. Punane tähendab stopp. Kollane tähendab aeglustamist. Roheline annab märku, et kaaslane teeb midagi väga, väga õigesti. Ent olgem ausad, kirehoos võib rääkimine pisut keeruliseks osutuda.

Seetõttu oleks mõistlik oma mängude ajal kokku leppida ka mitteverbaalsed suhtlusmaneerid, mille kaudu kommunikeeruda. Kui sulle miski meeldib, siis võid näiteks mõnust oiata või partnerile püstist pöialt näidata. Kui miski läheb pisut liiga intensiivseks, võid pantomiimi abil kujuteldavat volüüminuppu vastupäeva keerata või avatud peopesa stoppmärgina partneri poole suunata. Kõige olulisem on see, et te teineteise turvasõnu ausaksite. Ootamatud asjad võivad meie kehade või mõtetega juhtuda. Jalakramp! Vibreeriv telefon! Ootamatu ebamugavustunne!

Tagasisidesessioon peale seksi

Partneriga oma voodielu selliste mängudega vürtsitamine on hea viis kuidas tugevdada oma suhet paarina ning ehitada üles usaldust, mille abil ka tulevikus koos teineteise seksuaalfantaasiaid avastada. Olenemata sellest, kas võtad domineerivama või allaheitlikuma rolli, võid peale seksi mängust tulenevalt eufoorias olla. Sellest hoolimata tuleb peale selliseid sessioone kaaslasega sellest rääkida, mis teie vahel toimus. Kas sa nautisid kogemust? Kas teie kummagi tegevuses oli midagi, mis ühte või mõlemat osapoolt ei erutanud? Või vastupidi, mida kumbki partner hästi tegi? Hoia suhtlus kaaslasega avatuna, sest vaid nii saate järgmisel korral veelgi kaugemale avastusretkele minna... kui seda muidugi soovite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles