Juukseid siirdada lasknud noormees: nüüd võin saada iga tüdruku

Naine
Copy
Stuart Scott pärast juuste siirdamise protseduuri.
Stuart Scott pärast juuste siirdamise protseduuri. Foto: Stuart Scott / SWNS.COM/Scanpix

25-aastase Briti mehe Stuart Scott'i enesekindlus hakkas sellest hetkest langema, kui ta hilisteismelisena oma taanduvat juuksepiiri märkas. Noormees tundis end lõpuks nii ebakindlalt, et ei võtnud enam isegi sõprade peokutseid vastu.

Viimane piisk karikasse oli Scott'i jaoks see, kui naine kohtinguportaalist Plenty Of Fish talle ütles, et pole huvitatud kiilanevast mehest. Romfordist pärit Scott oli sellest nii löödud, et otsustas juuste siirdamise operatsioonile minna, kirjutab Metro.

Suurbritannia riiklikus tervishoiusüsteemis töötav Scott maksis Brentwoodi juuksekliinikus tehtud protseduuri eest üle 2000 naela. Nüüd on mees enda sõnul täis enesekindlust ja saab hulgaliselt kirju naistelt, kes armastavad tema uusi juukseid.

«Varem tahtsin hommikul end peeglist vaadates peitu pugeda,» ütles Scott. «See tõmbas mu enesekindluse nii alla, et ma ei suutnud isegi kohtingutel käia. Kõikidel perefotodel ja üritustel kandsin mütsi,» lisas ta.

Stuart Scott enne juuste siirdamist.
Stuart Scott enne juuste siirdamist. Foto: Stuart Scott / SWNS.COM/Scanpix

«Pean tunnistama, et kohtinguportaalis Plenty Of Fish saadud sõnum tegi tõepoolest väga haiget ja kannustas mind juuste siirdamise protseduuri ette võtma,» ütle Scott ja lisas: «Pärast protseduuri olen käinud paljudel kohtingutel ja kõlab ehk hullumeelselt, aga ma tunnen, et nüüd võin saada iga tüdruku.»

25-aastane Scott ei kahetse otsust karvavõrdki, sest juuste siirdamine on andnud talle tagasi enesekindluse ja soovi taas kohtingutel ja pidudel käia. «Tunnen end justkui uue inimesena,» tõdeb ta.

Stuart Scott enne juuste siirdamist (vasakul) ja Stuart Scott pärast juuste siirdamist (paremal).
Stuart Scott enne juuste siirdamist (vasakul) ja Stuart Scott pärast juuste siirdamist (paremal). Foto: Stuart Scott / SWNS.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles