Kuulsused, kes said esimest korda emaks alles pärast 40. eluaastat

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Gwen Stefani
Gwen Stefani Foto: Astrid Stawiarz/AFP/Scanpix

Paljud naised, mitte ainult kuulsused, valivad emaks saamiseks aina hilisema vanuse. Olgu see siis läbi kunstliku viljastamise, surrograatluse või loomulikul teel lapse saamine, said need kuulsused emaks alles pärast 40. eluaastat, kirjutab Insider.

45-aastane Ameerika näitlejanna ja modell Chloë Sevigny teatas hiljuti maailmale oma esimese lapse sünnist. Ka Cameron Diaz sai surrogaatluse abil alles 47-aastasena lapse.

Siin on maailmakuulsused, kes on omale lapse saanud peale neljakümnendat eluaastat:

Janet Jackson

Janet Jackson
Janet Jackson Foto: Shutterstock

Janet Jackson oli 50-aastane, kui teatas, et ootab oma esimest poega, kes sündis 2017. aasta jaanuaris. Laulja teatas oma rasedusest 2016. aasta oktoobris ja oli juba varem oma turnee sama aasta aprillis peatanud, et saaks koos tollase abikaasa Wissam Al Managa pere planeerimisele keskenduda.

«Minusuguse inimese jaoks, kes on üles kasvanud show-ettevõtluses, on alati prioriteediks pidanud enese eest hoolitsemist. Kui õnnelik ma nüüd olen, et saan kellegi teise heaolu eest hoolt kanda. Päevast päeva ja ööst ööse oma last kätel hoida, mind valdab rahu. Ma olen õnnega koos. Tunnen õndsust. Sellistel hetkedel on maailmas kõik korras,» kommenteeris lauljanna oma tollaseid emotsioone.

Eva Longoria

Eva Longoria
Eva Longoria Foto: Shutterstock

Näitlejanna Eva Longoria oli 42-aastane, kui paljastas, et ootab oma esimest last – poega. Longoria teatas lapseootusest 2017. aasta detsembris ja kuus kuud hiljem sündis tema poeg Santiago.

Longoria sai küll oma esimese lapse, aga tema abikaasal Jose Bastonil on endisest abielust kolm last.

«Santi (kutsub oma poega nii – toim.) pidigi selles elujärgus minu ellu tulema. Ma olen kannatlik, ei tööta enam nii palju – isegi kui see vastupidisena näib! Praegu on õige aeg,» ütles Longoria eelmisel aastal lapsesaamise kohta.

Cameron Diaz

Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: Shutterstock

47-aastane näitlejanna Cameron Diaz teatas jaanuaris oma Instagrami kontol, et tema ja Benji Madden said lapsevanemateks. Paarile sündis möödunud aastal imearmas tütar, kes sai nimeks Raddix.

Diaz kirjutas jaanuaris sedasi: «Head uut aastat Maddensite poolt! Oleme nii õnnelikud, õnnistatud ja tänulikud selle uue kümnendi alustamise puhul, teatades, et meile sündis tütar Raddix Madden. Ta on hetkega meie südamed võlunud ja pere täiuslikuks muutnud.»

«Ehkki oleme selle uudise jagamise üle rõõmsad, tunneme ka tugevat instinkti kaitsta oma väiksekese privaatsust. Nii et me ei postita temast pilte ega jaga muidu üksikasju,» jätkas Diaz oma postitust ja see selgitab asjaolu, miks Instagramist ühtegi beebifotot ei leidu.

Sandra Bullock

Sandra Bullock
Sandra Bullock Foto: Shutterstock

Bullock adopteeris oma poja Louis’i, kui naine oli 45-aastane. Pärast seda on ta adopteerinud ka teise lapse Laila. Bullockil tekkis tunne, et selle asemel, et siia maailma uus elu luua, ta pigem lapsendab kellegi.

Tamron Hall

Tamron Hall
Tamron Hall Foto: ADM/MPI/Capital Pictures/ADM/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Ameerika telenägu Tamron Hall sünnitas oma esimese lapse Moosese, kui oli 48-aastane. Last kasvatatakse erinevate kultuuripõhimõtete järgi ehk siis Hall on kristlane ja tema abikaasa Steven Greener juut. Lapsele viidi läbi juudi ümberlõikamise tseremoonia.

Rachel Weisz

Rachel Weisz
Rachel Weisz Foto: Shutterstock

Näitlejanna Rachel Weisz sai abikaasa Daniel Graigiga lapse, kui naine oli 48-aastane. Nii naisel kui mehel oli varasemast suhtes laps, kuid ühine beebi sündis neile 2018. aasta septembris.

Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen Foto: Shutterstock

Taani laulja ja näitlejanna Brigitte Nielsen oli 54-aastane, kui ta sünnitas 2018. aastal oma viienda ja praeguseks kõige noorima tütre Frida.

Nielsen avaldas eelmisel aastal, et sai viienda lapse kehavälise viljastamise teel ja see oli päris keerukas protsess täis erinevaid ravimeid. Kõige keerulisem oli saada korduvaid kõnesid, milles teatati, et viljastumine taas ei õnnestunud.

Kenya Moore

Kenya Moore
Kenya Moore Foto: Shutterstock

Endine koduperenaiste staar Kenya Moore sünnitas pärast preeklampsia diagnoosi 47-aastasena terve beebitüdruku. Moore ja tema toonane abikaasa Marc Daly tervitasid oma tütart 2018. aasta novembris ja tüdrukukesele sai nimeks Brooklyn Doris.

Moore’i sünnitus kutsuti esile kohe pärast seda, kui tal diagnoositi preeklampsia, mis põhjustas talle vaid nädalaga 17 lisandunud kilogrammi. «Olen kogu oma elu oodanud seda hetke...et keegi mind emaks nimetaks,» kirjutas Moore oma Instagramis.

Sheryl Crow

Sheryl Crow
Sheryl Crow Foto: Shutterstock

Laulja ja näitlejanna Sheryl Crow adopteeris oma esimese lapse Wyatt Steveni 45-aastaselt ja teise poja Levi 48-aastaselt.

Madonna

Madonna
Madonna Foto: Shutterstock

Lauljanna Madonna oli 42-aastane, kui ta sünnitas oma poja Rocco. Lisaks Roccole on ta adopteerinud hiljem ka neli last. Madonna esiklaps Lourdes sündis ajal, mil Madonna oli 38-aastane ja see teeb naisele kokku 6 last.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: Shutterstock

Parker oli 44-aastane, kui ta tervitas siia ilma surrogaadi abil saadud kaksikuid. Naise esiklaps James sündis aastal 2002 ja seitse aastat hiljem teataski ta koos oma abikaasa Matthew Broderickiga, et nende perre sünnivad kaksikud tütred.

«Ta tegi väga suure otsuse olla osa meie perekonnast ja arvan, et ta on väga auväärne inimene,» viitab Parker surrogaadile.

Gwen Stefani

Gwen Stefani
Gwen Stefani Foto: Shutterstock

Lauljanna Gwen Stefani tõi oma noorima poja Apollo ilmale 44-aastasena. Stefanil on veel kaks poega, Kingston ja Zuma.

«Laste saamisel on väga huvitav vaadata ja vastutust omada, kuidas nad headeks inimesteks kasvatada. Lapsevanemaks olemine on hirmutav, aga see on ühtlasi ka uskumatu ja rahuldust pakkuv,» ütles Stefani intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles