Tee ise: lihtsalt ja kiirelt valmiv vahend beebi hammaste tuleku valu leevendamiseks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tõenäoliselt mäletab iga vanem ajaperioodi, mil lapsel hakkasid hambad tulema ja tema enesetunne oli seetõttu tavapärasest halvem. Ehk mäletatakse ka seda, kuidas oma võsukese valu leevendamiseks oldi valmis proovima kõiksugu asju. Et värsketel ja tulevastel emadel oleks mõnevõrra kergem, jagame veel ühte nippi.

Tänapäeval on turul hulk erinevaid tooteid hammaste lõikumisega kaasneva valu leevendamiseks, kuid ühe ema TikTokis avaldatud kodune nipp teeb töö ära sama hästi.

Janey, kelle kasutajanimi TikTokis on Mommy Academy, postitas õpetuse, kuidas teha ise närimisrõngas külmutatud musliinkangast.

Videost võib näha, et esimeseks sammuks on musliinkanga märjaks tegemine. Järgmiseks rullib ta selle kokku ja paneb muffinivormi. Viimase sammuna läheb vorm 15–30 minutiks sügavkülma ja seejärel ongi närimisrõngas valmis.

Külmapõletuse vältimise seisukohast on väga oluline, et musliinriidest närimisrõngad ei oleks sügavkülmas kauem kui ette nähtud.

@mommyacademy

Easy frozen washcloth teething ring ##newmomlife ##newmommy ##babytips ##babyteething ##teethingbaby ##momlifehack ##momhack

♬ Say So - Doja Cat

Videot on praeguseks vaadatud üle kahe miljoni korra ja paljud lapsevanemad on kommenteerinud, et proovivad antud nipi kindlasti ise järele.

Üks vaimustuses vanem kirjutas: «Minu lapsel on praegu see [hammaste lõikumise] aeg ja see nipp on imeline!» Teine ema lisas: «See tõesti töötab!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles