Kõige ootamatum juustetrend, mille karantiinist kaasa võtsime

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Isolatsioonis olles muutus iseendale uue soengu tegemine vaat et kohustuslikuks ning puutumata ei jäänud sellest trendist kuulsusedki. Kuid on üks trend, mis näis olevat popim ja jäävat püsima.

Trenditooniks sai roosa. Taylor Swift tervitas roosat, samuti Dua Lipa, Keke Palmer ja Julianne Hough.

Juuksestilist Kristin Ess, kelle roosakuldne ajutine värv on e-poe lettidelt helikiirusel kadunud, arvab, et asi on lihtne. «Roosa on lihtsalt nii rõõmus värv ning tänu oma pastelsele toonile tundub see kerge ja särav, nii nagu blondid juuksed tunduvad,» selgitab ta väljaandele Allure. «See paneb sind tundma, et su juuksed on täiesti uut värvi. Boonusena tõmbab roosa tähelepanu väljakasvult juuksejuurtelt eemale.»

Loe ka: Just see on alanud hooaja kuumim värvitoon blondidele

Neuropsühholoog Sanam Hafeez ütles, et asi võib olla ka psühholoogiline. «Roosa esindab kõike seda, mida me praegu maailmas vajame. Sageli arvatakse, et roosal on rahustav efekt. See pole «vali» värv, nagu on oranž või kollane.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fairy Kitten vibes today ??‍♀️?

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Vajadus oma juuksestiili keerulistel aegadel muuta on samuti psühholoogiline. «Juuksed on meie identiteedi pikendus, kuidas me end näeme ja kuidas tahame, et teised meid näeksid,» selgitab vaimse tervise nõustaja Danielle Forshee väljaandele Elite Daily. «Otsus lõigata muutlikul ajal – olgu see positiivne või negatiivne muutus – juukseid, sümboliseerib indiviidi jaoks uut algust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles