6 põhjust, miks sarkastilised naised flirtimises edukamad on

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Miks sarkastilised naised flirdis edukamad on?
Miks sarkastilised naised flirdis edukamad on? Foto: Max Ilienerwise on Unsplash

Mitte kõiki naisi pole õnnistatud oskusega sarkastiline olla, kirjutab Collegecandy. Ent ometi on sarkastilistel naistel mitmeid eeliseid teiste suguõdede ees, kui juttu tuleb flirtimisest ning kohtingutel käimisest.

Millised on sarkasmi kasutavate naisterahvaste eeldused?

1. Sarkastiline naine on enesekindel

Sarkastiliste naljade tegemiseks peab üpris julge olema, sest päris paljud inimesed ei suhtu sarkasmi just soosivalt. Naisterahvas, kes suudab tulla välja tabava sarkastilise vahemärkusega, näitab oma enesekindlust sellega igakülgselt välja ning nagu me juba varasemast teame — meestele lähevad enesekindlad naised väga hästi peale.

2. Sarkastiline naine ei pelga asju üksi teha

Taaskord, paljudele inimestele sarkastilised kommentaarid ei meeldi. Kui sina oled keegi, kes on tuntud oma terava keele poolest, siis on suhteliselt tõenäoline, et sa oled niigi inimeste osas päris valiv. See omakorda tähendab, et sa ei pelga üksi olla ning asju teha. Ning kui naine istub näiteks baarileti ääres üksi, mitte sõpradega, siis on palju suurem tõenäosus, et talle mõni mees flirtimise eesmärgil läheneb.

3. Sarkastilisel naisel on huumorisoon

Kui tegemist on sarkasmi harrastava naisega, on tal ilmtingimata ka huumorisoon. Jah, sarkastilised kommentaarid võivad küll pisut inimeste varvastel talluda, ent ometi on need samaaegselt ka naljakad. Olgem ausad - me kõik naudime vahepeal teravat huumorit.

4. Sarkastiline naine on mässumeelne

Meile öeldakse kogu aeg, et sarkasm on ebaviisakas ning me peaksime selle kasutamisest hoiduma, ent sarkastiline naine sellest soovitusest ei hooli. Seetõttu on lisaks enesekindlusele ning asjade omapäi tegemisele üheks sarkasmi nautiva naise omaduseks tingimata ka mässumeelsus. Meestele selline iseseisvus ning eneseteadlikkus aga meeldib, mis paneb teda tahtma taolisele naisele külge lüüa.

5. Sarkastiline naine on intelligentne

Kas oled kunagi soovinud teha sobival hetkel sarkastilist kommentaari, kuid sulle pole piisavalt kiiresti midagi pähe tulnud? Oscar Wilde on öelnud: «Sarkasm on kõige madalam vorm nutikusest, ent kõige kõrgem vorm intelligentsusest.» Nii sarkastiliste kommentaaride välja mõtlemine kui ka tõlgendamine nõuavad mõlemad tugevat vilumust. See on juba iseenesest intrigeeriv. Ning isegi kui kommentaar tundub pisut jäme, siis on oskus intelligentset kommentaari kokku panna ometi seksikas.

6. Sarkastiline naine on loov

Uuringud on näidanud, et sarkasm võimendab loovust. Kellele siis ei meeldiks loov inimene? Selle väite kinnitamiseks on ka sobivad teadusuuringud, ent samale järeldusele on üsna lihtne ka ise tulla. Ta on enesekindel, iseseisev, tark, naljakas ning mässumeelne - otse loomulikult on selline naine ka loov! Võiks lausa öelda, et tegemist on peavõiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles