Lihtsad meetodid, kuidas saavutada säravat juuksurisoengut paari nipiga

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juuste föönitamine
Juuste föönitamine Foto: Shutterstock

Oled mõelnud, kuidas su juuksed salongist lahkudes alati nii mõnusalt sirged ja pehmed on? Avaldame sulle saladuse, kuidas saad ka kodus juukseid kuivatada nii, et tulemus oleks sama kaunis, vahendab Cover Media.

Kuigi see kõlab uskumatult, siis juuksurisoengu saamiseks on sul vaja teada vaid paari lihtsat nippi. Selleks, et oma juuksed mõnusalt pehmeks ja säravaks saada, jagab sinuga oma nippe Glasgowist pärit juuksurisalongi omanik Dylan Brittain.

«Selleks, et suurepärast tulemust saavutada, alusta õige šampooni valimisest. Kindlasti vali juustele volüümi lisav šampoon. See annab sinu juustele sära, kohevuse ja pehmuse,» soovitab Brittain. «Salongisoengu saavutamiseks peaksid kindlasti kasutama ka erinevaid juuksehooldustooteid.»

«Enne juuste föönitamist kammi juukselt õrnalt külgedele. NB! Kasuta kõige tavalisemat kammi, mitte juukseharja! Alusta kuivatamist kõige näopoolsematest juustest. Kindlasti kasuta kitsamat fööniotsikut. Võta kammile väiksem salk juukseid ning pööra kamm teistpidi. Liigu aeglase kammimisega juukseotste poole samal ajal aeglaselt fööniga ülevalt alla föönitades. Oluline on see, et sa ei föönitaks oma juukseid suvalises suunas.»

Neil Bartoni juuksurisalongi omanik Neil Barton soovitab juuste kuivatamise käigus katsetada erinevaid fööni tugevusastmeid. Muu hulgas kasutada föönitamise ajal ka sõrmi, et saavutada veel efektiivsem ja kohevam tulemus.

«Kammides kasuta võimalikult palju ka sõrmi. Lükka sõrmedega kõik kammi alt läbi käinud juuksed õrnalt vastu pead,» soovitab tal. «Jätka sama liigutust kuni sinu juuksed on muutunud mõnusalt õhuliseks ja kuivaks. Seejärel kummardu korraks ettepoole ning lase juuksed vabalt langema ning harja need õrnalt läbi. Aja selg taas sirgu, tõmba sõrmedega läbi juuste ning kammi juuksed õrnalt läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles