Jennifer Lopez näitab suurepärast rannavormi

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Jennifer Lopez on üks naisi, keda tõenäoliselt kadestavad paljud temavanused daamid üle kogu maailma. Ta on ka üks naistest, kes ei pelga oma kaunist keha avalikult eksponeerida, vahendab Fox News.

Lauljatar on ehtne näide sellest, et vanus ei mängi naise ilu juures nii suurt rolli, kui inimesed üldiselt arvama kipuvad. Selle tõestuseks postitas ta reedel oma Instagrami kontole foto, kus näitab koduses jõusaalis oma suurepärast rannavormi.

Imekaunis kahe lapse ema jagab fännidele ka oma motot: «Kui raskus ei esita sulle väljakutset, siis see ei muuda sind.» Samuti lisas ta oma postitusele ka märksõna #CamoFriday, mis kutsub toetama inimesi pöörama rohkem tähelepanu vaimsele tervisele.

Jennifer Lopezi näol on tegemist tõsise diivaga, kes ei pelga küllaltki paljastavaid rõivaid kanda ka lavalaudadel. Ta on tõdenud, et talle loeb inimeste juures kõige enam siiski sisemine ilu. Paljastavaid esinemisriideid on ta tõlgendanud pigem naise sisemise enesekindluse peegeldamise vahendiks. Kuigi Lopez treenis kodus asuvas jõusaalis, ei unustanud ta enne seda kostitada oma nägu tagasihoidliku jumestusega.

Lauljatar veetis kogu karantiini kodus koos laste ja kihlatu Alex Rodriguezega. Paar pidas aasta alguses ka tulevase suve pulmaplaane kuid pidi koroonaviiruse leviku tõttu mõtted pausile panema.

Eile jagas Jennifer imekauneid pilte endast ja kihlatust. «Kui pealkirjad on sellised, on väga oluline kallistada endale kalleid inimesi ja öelda neile, kui väga neid armastad,» kirjutas lauljatar pildi allkirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles